Kayığın Yan Yatması Sonucu Gölde Kaybolan Genç İkinci Gün de Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Kayığın Yan Yatması Sonucu Gölde Kaybolan Genç İkinci Gün de Bulunamadı

Kayığın Yan Yatması Sonucu Gölde Kaybolan Genç İkinci Gün de Bulunamadı

Adana’nın Kozan ilçesinde, babası ile baraj gölüne balık tutmaya giden ve kayığın yan yatması sonucu düşerek gölde kaybolan genç, tüm aramalara rağmen ikinci gün de bulunamadı.

04.01.2015 18:05

Adana'nın Kozan ilçesinde, babası ile baraj gölüne balık tutmaya giden ve kayığın yan yatması sonucu düşerek gölde kaybolan genç, tüm aramalara rağmen ikinci gün de bulunamadı.

Edinilen bilgiye göre, Durmuşlu Mahallesi'nde bulunan baraj gölünde dün sabah saatlerinde Vural Uçar (40), oğlu Aykut Can Uçar (18) ile küçük bir kayıkla balık tutmak için baraj gölüne açıldı. Kıyıdan yaklaşık 70 metre açılan baba ve oğlun bulunduğu kayık, bilinmeyen bir nedenle yan yattı. Yüzme bilmediği öğrenilen baba-oğlun çığlıklarını duyan çevredeki balıkçılar lastik botla yardıma koştular. Baba Vural Uçar'ı kıyıya çıkaran balıkçılar suda kaybolan Aykut Can Uçar'ı bulamadılar. Jandarma ve vatandaşlar kendi imkanları ve Adana Sivil Savunma Su Altı Arama Kurtarma (AKUT) ile arama yaptılar fakat aramalardan sonuç alınamadı.

Bugün sabah erken saatlerde Adana Sivil Savunma Su Altı Arama Kurtarma ve Adana Emniyet Müdürlüğü su altı polislerinin yaklaşık 4 kilometrelik bir alanda yaptıkları arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

Olay yerine Adana'dan su altı arama ekipleri çağrıldı. Ekipler olayın yaşandığı yerde yaklaşık 4 saat arama yaptılar. Havanın kararması nedeniyle son verilen arama çalışmalarının sabahtan itibaren yeniden başlayacağı öğrenildi.

Olay yerine getirilen baba Vural Uçar, ekipler ile birlikte kurtarma botuna binerek kayığın yan yattığı ve çocuğun kaybolduğu yeri gösterdi. Baba daha sonra tekrar kıyıya çıkartılarak çalışmalara devam edildi.

Olay yerinde her ihtimale karşı sağlık ekipleri hazır bekletildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayığın Yan Yatması Sonucu Gölde Kaybolan Genç İkinci Gün de Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement