Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası

Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası

Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası şampiyonu belediye oldu.

26.05.2012 13:09

Karacasu Belediyesi yaklaşık bir aydır devam eden Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası'nda çok sayıda rakibi geride bırakıp şampiyon oldu. 25 Mayıs 2012 tarihinde Karacasu Belediyesi ve Karacasu Hastanesi arasında oynan final maçı sonucu Belediye çalışanlarından oluşan takım, Hastane'yi 4-3 mağlup etti. Şampiyonluk Kupası'nı Turnuva'nın düzenleyicisi Karacasu Kaymakamı Ahmet Gencer'in elinden alan Belediye, maç sonrası şampiyonluk turu attı. Mustafa Büyükyapıcı, Bülent Küçükyağcı, Yılmaz Kelep, Cengiz Kelep, Erdinç Büyükgümüş, Ersin Olgaç, Hakkı Tezcan, Burak Kurt, Halil Büyükkabasakal, Adem Aytar, Durmuş Çumralı, Sedat Kesici kupayı kaldıran kadroda görev aldı.

İlçe içindeki yaklaşık on yedi kurumun katıldığı turnuva çekişmeli, renkli ve heyecanlı maçlara sahne oldu. Takım oyuncularının aile ve iş arkadaşlarından oluşan taraftar toplulukları da turnuva boyunca saha kenarında takımlarına destek verdi.

Kaymakam Ahmet Gencer, turnuva sonunda şampiyon takıma madalyalarını ve kupalarını takdim ederken turnuvaya katılan tüm kurumlara birer plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement