Kayseri - Narkotimlerden Okul Çevresinde Uygulama - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Narkotimlerden Okul Çevresinde Uygulama

Kayseri - Narkotimlerden Okul Çevresinde Uygulama

Narkotimlerden okul çevresinde uygulamaKAYSERİ Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubeye bağlı motosikletli narkotimler, okulların açılması nedeniyle Arif Molu Endüstri Meslek ve Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesinde uyuşturucu satıcıları ve şüpheli kişilere karşı denetim yaptı.

19.09.2016 13:22

Narkotimlerden okul çevresinde uygulama

KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubeye bağlı motosikletli narkotimler, okulların açılması nedeniyle Arif Molu Endüstri Meslek ve Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesinde uyuşturucu satıcıları ve şüpheli kişilere karşı denetim yaptı.

Bugün başlayan yeni eğitim-öğretim sezonu nedeniyle Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim polisleri Arif Molu Endüstri Meslek Lisesi ve Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi çevresinde önlem amaçlı denetim yaptı. Sabah saatlerinde okul çevresinde yaklaşık 15 kişiden oluşan narkotimler çevrede gördüğü şüpheli kişileri durdurarak kimlik sorgulaması yaptı. Narkotim polislerinin bazıları da okul çevresinde arama yaptı. Yıl içerisinde farklı okullarda yapılacağı belirtilen denetim öğrenci velilerini memnun etti. Velilerden Zeki Yılmaz, "Çocuklarımız okula gönderiyoruz, bu uygulamayla gözümüz arkada kalmıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Narkotimlerden Okul Çevresinde Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement