Kayseri Şeker Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kayseri Şeker Ailesi İftarda Buluştu

Kayseri Şeker Ailesi İftarda Buluştu

Kayseri Şeker Fabrikası çalışanları, verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

19.07.2013 11:22  Güncelleme: 11:24

Kayseri Şeker Fabrikası Göl Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine şirket ve şirket iştiraklerinin çalışanları ve yetkilileri katıldı.

Önceki gün Kayseri Şeker Fabrikası Göl Tesisleri'nde verilen davete, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Levent Benli, Genel Müdür Yardımcıları, Kooperatif Müdürü, Şirket Birim Amirleri ve çalışanları ile çok sayıda şirket personeli katıldı.

Verilen iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Genel Müdürü Levent Benli, şirket ile çalışanları arasındaki bağları kuvvetlendirmek adına bu yeni dönemde daha da fazla çalışacaklarını belirterek, bir aile olabilmek ve şirketin performansını yükselterek tam bir birliktelik sağlamak için bu tür organizasyonların sıklıkla yapılması gerektiğini ifade etti.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz ise, yeni dönemde şirket çalışanlarının fabrikalarına ve iştiraklerine daha fazla sahip çıkacaklarına inandıklarını kaydederek, şirketin daha verimli çalışabilmesi ve çok daha iyi noktalara ulaşabilmesi için tüm şirket çalışanlarının el ele vererek mesleklerine sıkı sıkıya tutunmaları gerektiğini söyledi. Bu birlikteliği sağlayabilmek adına aile olgusunun tüm çalışanlar arasında yeniden yapılandırılması gerektiğini de belirten Akdeniz, tüm çalışanlar için sosyal ve kültürel bağlamda bir takım organizasyonların yeni dönemde hız kazanacağını söyledi.

Son olarak söz alan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise aile olmanın gereklerini yerine getirmek için tüm çalışanların hassasiyet gösterdiğine inandıklarını belirterek, "Bu mübarek Ramazan akşamını bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepimiz bu büyük ailenin gereğini yerine getirmemiz lazım. Biz bir aile isek mutluluklarımızı da hüzünlerimizi de birlikte yaşayabilmeliyiz. Bugün bunun örneğini çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. 2 buçuk senedir birlikte, yoğun bir mücadele verdik. Bu mücadele kolay olmadı, bugün iyi bir noktaya gelebildiysek bunu birlikte gerçekleştirdik. Bizler birbirimize inanmasaydık, birbirimize güvenmeseydik, bu mutlulukları yaşayamazdık. Ama işimiz tam olarak bitmedi. Bizler aradan geçen bu sürede, adeta bir mıntıka temizliği de yaptık. Örneğin özelleştirme sürecinden bu yana birçok kantar hala bizim bünyemizde görünmekteydi, biz bu kantarların varlığından yeni haberdar olup, bunları ancak temizleyebildik. Artık muhasebe kayıtlarımızda ulaşılamayan bir kayıt kalmadı. Bu mıntıka temizliğinden sonra artık bizim bu işi daha yukarılara taşıyabilmemiz lazım. Buna bizler, geleceğimiz, Kayserimiz ve Türkiye'miz için ihtiyacımız vardır. Ülkelerin gücü, bizler gibi şirketlerin, şehirlerin ve kasabaların gücü ile eş değerdir. Tüm bu unsurlar güçlü olursa ülkemiz de güçlenir. Tüm bu kaynaklar zarar vermeye başlarsa, ülkede zarar görür. İşte bu noktada Kayseri Şeker Fabrikası'nın da ülkeye fayda sağlaması için hepimizin birey olarak daha fazla çalışmasına ihtiyacımız vardır. Ben sizlerin, bugün ve yarın yakalayacağımız başarılara ortak olacağına gönülden inanıyorum. Önümüzde yeni yeni fırsatlar var. Belki yeni şeker fabrikalarına sahip olacağız, yeni projelere imza atacağız. İşte bu anlamda hepimizin el birliği ile çalışmasına ihtiyacımız vardır. Bunun haricinde bir vakıf oluşturduk. Geçtiğimiz yıl kurulan bu vakıf, bu yıl talep toplayacak. İnşallah önümüzdeki yıllarda ailelerimizin, üniversitede okuyan çocuklarına burs imkânı tanıyacaktır. İnşallah el birliği ile yeni yeni başarılara birlikte imza atacağız. Bizler sonuçta sizlerin rehberiniz pozisyonunuzdayız, sizler ise bu rehberlikle, daha güçlü bir şekilde bu açtığımız yollardan ilerleyebilirseniz, tüm engelleri çok daha iyi bir şekilde aşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra şirket çalışanları ile bir süre sohbet edip, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Şeker Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement