Kentsel Dönüşüm Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kentsel Dönüşüm Başladı

20.06.2013 12:27

Giresun'da afet tehlikelerine karşı 2012 yılında çıkan Afet Riski Altındaki Yapıların Dönüştürülmesi, can ve mal kayıplarını önlenmesi amacıyla çalışmalar yapmaya başladı.

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün afet tehlikelerine karşı 2012 yılında çıkan Afet Riski Altındaki Yapıların Dönüştürülmesi, can ve mal kayıplarını önlenmesi amacıyla yaptığı çalışmalar şu şekildedir.

Valiliğimiz (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) ve ilgili Belediyelerin yöneticileri ve teknik elemanları ile yapılan çalışmalar neticesinde Çanakçı ilçesinde 148.000 m", Görele ilçesinde 16.000 m2. ve Giresun Merkez Kale Mahallesinde 36.000 m2 alan riskli olarak tespit edilmiş ve Valiliğimizce Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teklif edilmiş olup konu ile ilgili süreç devam etmektedir.

Valiliğimiz tarafından 1 adet merkez ve 1 adet Bulancak ilçesinde olmak üzere 2 adet bina, özel bir firma tarafından da merkezde 1 adet olmak üzere toplan 3 adet riskli bina tespiti yapılmışı olup riskli yapılar ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentsel Dönüşüm Başladı - Son Dakika


Advertisement