Kerkük kentinde istihbarat binasını ele geçirmeye çalışan kişilerle emniyet güçleri arasında çıkan çatışmanın görüntüleri internetten yayınlandı.
Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde alışveriş merkezenin yolu bakan tarafında bir patlama meydana geliyor. Ardından gelen siyah renkli bir otomobilden silahlı iki kişi inerek alışveriş merkezinin kapısından içeri giriyor.
Saldırganlar alışveriş merkezinde üst kata çıkmak için merdivenleri kullanıyor. Bu arada güvenlik güçleri binanın etrafını sarıyor ve alışveriş merkezindeki vatandaşları olay yerinden uzaklaştırıyor.
Kerkük'te 4 Aralık'ta istihbarat binasını ele geçirmeye çalışan kişilerle emniyet güçleri çatışmıştı. Yaklaşık 12 saat süren çatışmalarda 4'ü saldırgan 10 kişi ölmüş, 63 kişi yaralanmıştı. - Kerkük
Son Dakika › Güncel › - Kerkük'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.