Sultanbeyli'de de kesime götürülürken sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, bahçedeki çukura düştü. 700 kilogram ağırlığındaki boğa itfaiyenin 1 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.
Mimar Sinan Mahallesi, Ersin Sokak'taki olayda, sahibinin kesim için bağlı bulunduğu yerden çıkardığı kurbanlık boğa, ipini kopararak kaçmaya başladı. Sahibinin yakalamak için kovaladığı 700 kilogramlık boğa, evin bahçesindeki, daha önce su kuyusu olarak kullanılan, üzeri tahtalarla örtülü çukura düştü. 2 metrelik çukurda mahsur kalan boğanın sahibi, komşularının da yardımıyla kurbanlığı çukurdan kurtarmaya çalıştı. Kuyunun çevresinin dar olması nedeniyle boğayı çıkartamayan sahibi itfaiye ekiplerinden yardım istedi
İTFAİYE KURTARDI
İhbar üzerine verilen adrese gelen Sultanbeyli itfaiye grubundan bir itfaiye eri kuyuya inerek boğayı kalın iplerle bağladı. Boğa yukarı çekilerken ip kopunca, bu kez itfaiye hortumu bağlandı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucu kurbanlık boğa sıkıştığı yerden vinç yardımıyla çıkarıldı.
(BB) - İstanbul/ Sultanbeyli
Son Dakika › Güncel › Kesimden Kaçarken Kuyuya Düştü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.