"Ketchup" da"Dj Yiğit Tekin" ve "DJ Metin Cansaray" Rüzgarı Esecek - Son Dakika
Güncel

"Ketchup" da"Dj Yiğit Tekin" ve "DJ Metin Cansaray" Rüzgarı Esecek

"Ketchup" da"Dj Yiğit Tekin" ve "DJ Metin Cansaray" Rüzgarı Esecek

"KETCHUP", Los Angeles, Washington, Las Vegas, Dubai ve Kuşadası' ndan sonra şimdi de Ankara Next Level AVM' nin içerisinde yerini alıyor.

13.12.2013 11:00

13 Aralık Cuma gecesi Ketchup' da saat 23:00' de DJ Yiğit Tekin, 14 Aralık Cumartesi gecesi saat 23:00'de ise Bodrum Ship Ahoy' un ünlü DJ' i Metin Cansaray ile Ankara'nın yeni adresi olan Ketchup'da eğlenin!

"KETCHUP", Los Angeles, Washington, Las Vegas, Dubai ve Kuşadası' ndan sonra şimdi de Ankara Next Level AVM' nin içerisinde yerini alıyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan, eğlenceli stilini detaylarda gizleyen dekorasyonu, kendi tarzını yansıtan müzikleri, birbirinden farklı lezzetleri, her an sürprizlerle dolu eğlence anlayışı ile sizlere keyif dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Ankara' nın yeni bombası "KETCHUP", 13 Aralık Cuma gecesi DJ Yiğit Tekin ve 14 Aralık Cumartesi gecesi ünlü DJ Metin Cansaray' ın muhteşem performansı ile sizlere keyif dolu saatler geçirmeye davet ediyor.

13 Aralık Cuma gecesi DJ Yiğit Tekin ve 14 Aralık Cumartesi gecesi ünlü DJ Metin Cansaray performansında çalınan müzikler sizleri hem haftanın yorgunluğundan kurtaracak, hem de harika bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ketchup' da'Dj Yiğit Tekin' ve 'DJ Metin Cansaray' Rüzgarı Esecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement