Kılıç, İlçeyi Kağıthanelilerle Birlikte Yönetiyor - Son Dakika
Güncel

Kılıç, İlçeyi Kağıthanelilerle Birlikte Yönetiyor

Kılıç, İlçeyi Kağıthanelilerle Birlikte Yönetiyor

Başkan Fazlı Kılıç, mutlu yaşamanın sırrını istişare toplantılarıyla yönetimi paylaşmakta buluyor.

03.03.2012 09:16

Vatandaşların nezdinde Kağıthane, 500 000 kişilik aile ocağı ve Fazlı Kılıç da içlerinden bir Yönetici olarak mahalleleri dolaşıyor aile fertleriyle sık sık bir araya geliyor.

Gündüz esnafları ziyaret eden Başkan, akşamları da bir yıllık çalışmaların değerlendirmesini yine mahallelilerle birlikte yapıyor. "Halk Meclisleri" adı altında yapılan istişare toplantılarında, mesai arkadaşlarıyla vatandaşlarının karşısına çıkan Fazlı Kılıç, bir senelik çalışmaların muhasebesini yaparak, Mahalle Sakinlerine hesap veriyor.

01 Mart Perşembe günü, 2012 yılının 3. Halk Meclisi Merkez Mahallesinde yapıldı. Belediye Nikah Salonunda saat 20:00 da gerçekleştirilen toplantıda, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan Yardımcılarının tamamı ve Birim Müdürleriyle birlikte Mahalle Sakinlerinin huzurunda yer aldılar.

Ayrıca programda, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, İlçe Başkan Yardımcıları Zikri Torlak ve Av. Murat şahin, Orhan Telci,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sevil Öztürk ve Av. Mehtap Sümer Dinç, Belediye Meclis Üyeleri Suat Koç, Ali Güler ve Vahittin Mercan, BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç, Merkez Mahalle Muhtarı Süleyman Bölük, AK Parti Mahalle Başkanları Senayi Gümüş ve Muhammed Çevik, Kadın Mahalle Başkanları Ayşe Ceylan ve Nehime Aymelek, Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Seyfettin Bal, Kağıthane Sivil Toplum Platform Başkanı Musa Can, Kağıthane Esnaf Odaları Başkanı Ömer Osmanoğlu, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Bülent Kasapoğlu, STK Temsilcileri ve Mahalle Sakinleri de bulundular.

Merkez Mahallesinde 1 yıl içinde yapılan çalışmalar, görüntülü olarak perdeye yansıtıldı. Kitapçık halinde davetlilere dağıtılan "Mekansal Değişimler" CD si de sinevizyon aracılığıyla vatandaşlara izletildi. Kağıthane'nin çehresini değiştirecek büyük Dönüşüm Projeleri de yine görüntülü olarak perdeye yansıtıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mahalle Başkanları Senayi Gümüş, Hükümetin, Büyük şehir Belediyesinin ve İlçe Belediyesinin çalışmalarından gurur duyduğunu belirterek, bir yıl içinde Kağıthane ve Merkez Mahallesinde yapılan icraatlardan dolayı Başkan Fazlı Kılıç'a Mahalle Sakinleri adına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç herkesi selamladıktan sonra, bir yılın hesabını vermek için mahallelilerin karşısına çıktığını ifade ederek, yapılan çalışmaları birlikte değerlendireceklerini söyledi. Mahallelerin durumuna göre, AK Parti İlçe Başkan ve Yönetiminin de içinde bulunduğu ekiple, gündüzleri 2-3-4 gün gibi sürelerle esnafları ziyaret ederek fikir ve görüşlerini aldıklarını Söyleyen Fazlı Kılıç, bir program dahilinde akşam da aynı mahallede Halk Meclisi yaptıklarını ifade etti.

Kağıthane'nin giderek cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Başkan, kamulaştırma yoluyla elde edilen alanlarda meydan projeleri uygulanacağını söyleyerek Kağıthane'nin, Dolma bahçe'den Mahmutbey, Tekstil Kent gibi uzak bölgelere ulaşım ağının merkezini oluşturacağını ifade etti. Restorasyon çalışmalarıyla tarihe sahip çıktıklarının altını çizen Fazlı Kılıç, Kültürel Gezilerin halkımızın hizmetine devam ettiği müjdesini verdi. Başkan Fazlı Kılıç, Mahalle Sakinlerinden gelen soruları da cevaplandırarak, davetlilere ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Merkez Mahalle Muhtarı Süleyman Bölük, yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür ederek, davetlilere "Hoş Geldiniz" temennisinde bulundu.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Hükümetin ve AK Partili Yerel Yönetimlerin başarılarında vatandaşlarımızın büyük payı olduğunu vurgulayarak, halkla yapılan istişarelerin güzel neticeler verdiğinin altını çizdi. Sami İlhan yaptığı çalışmalardan dolayı Başkana ve kendilerinden her türlü desteği esirgemeyen davetlilere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıç, İlçeyi Kağıthanelilerle Birlikte Yönetiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement