Kılıç Mahalle Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıç Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

Kılıç Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Fazlı Kılıç, Gürsel Mahallesindeki esnafları mekânlarında ziyaret ederek, fikir ve görüşlerini aldı

27.04.2012 10:55

Zaman zaman AK Parti İstanbul Milletvekillerinin de katıldığı "Esnaf Ziyaretleri" hız kesmeden sürüyor. Fazlı Kılıç, Mahalle Esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek, görüş ve fikirlerini alarak, Kağıthane'nin yol haritasını katılımcı bir stratejiyle oluşturuyor.

3 günden beri devam eden Gürsel Mahallesi "Esnaf Ziyaretleri", Perşembe günü akşamı da Halk Meclisinde yapılacak istişare ile Mahallede yapılan çalışmalar değerlendirilecek.

24 Nisan Salı günü sabah satlerinde başlayan Esnaf Ziyaretine Başkan Fazlı Kılıç'a her zamanki gibi AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da eşlik etti.

Gürsel Mahallesi Esnaf Ziyaretinde Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve Teşkilat Mensupları da hazır bulundular. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin yanısıra, Belediye Meclis Üyesi Aysan Algan Hınçalan, Gürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Boyraz da Esnaf Ziyaretinde yer aldı. Mahalle Başkan ve Teşkilatı da Ziyaret programına eşlik ettiler.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Cadde ve Sokaklardaki zyaretlerde esnafın nabzını tutarak, Belediyenin mahalleye daha iyi hizmet verebilmesi için katılımcı bir yönetim anlayışı sergiliyor. Bu ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirten esnaflar, kendilerinin de görüşlerinin alınmasına teşekkür ediyorlar. Yoğun Esnaf Ziyaretlerinden sonra akşamları da mahalle sakinlerinin karşısına çıkarak, geride kalan bir yılın değerlendirmesini "Gürsel Mahallesi Halk Meclisi"nde yapacağını duyuran Fazlı Kılıç vatandaşlara, yaşanılabilir modern bir kenti birlikte oluşturacaklarını söylüyor.

Gürsel Mahallesi Halk Meclisi 26 Nisan Perşembe günü, 28 Nisan Caddesinde bulunan Beş Yıldız Düğün Salonunda saat 20:30 da gerçekleştirilecek. Gürsel Mahalleliler İstişare Toplantısına katılarak, geride kalan bir yılın değerlendirmesini katılımcı bir yönetim anlayışı çerçevesinde Belediye Çalışanlarıyla birlikte yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıç Mahalle Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement