Kilis'te Bayrama Giden Suriyeliler İzdihama Yol Açtı - Son Dakika
Güncel

Kilis'te Bayrama Giden Suriyeliler İzdihama Yol Açtı

Kilis\'te Bayrama Giden Suriyeliler İzdihama Yol Açtı

RAMAZAN Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek için online randevu alıp, Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'na akın eden Suriyeliler izdihama yol açarken, geçenlerin sayısı 30 bini buldu.

04.06.2018 10:13

RAMAZAN Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek için online randevu alıp, Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'na akın eden Suriyeliler izdihama yol açarken, geçenlerin sayısı 30 bini buldu.

Kilis Valiliği'nin izniyle 13 Haziran tarihine kadar ülkelerine gitmek için online randevu alan 74 bin Suriyeli'nin Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçişi devam ediyor. Geceden sınıra gelip kurulan dev çadırlarda bekleyen Suriyeliler, sabahın erken saatlerinde bir anda işlem yapılacak noktaya akın etmeleri sonucu kısa süreli izdiham yaşandı. Görevlilerin gelmesiyle birlikte Suriyeliler, sıraya konulmasından sonra sabah saat 08.00'den itibaren ülkelerine geçişlerine izin verilmeye başlandı. İşlemleri tamamlanan Suriyelilerin geçişi sürerken, ülkesine geçenlerin sayısının 30 bini bulduğu belirtildi.

- Kilis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis'te Bayrama Giden Suriyeliler İzdihama Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement