Kırıkkale'de 2013 Yılının İlk Bebekleri - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de 2013 Yılının İlk Bebekleri

Kırıkkale\'de 2013 Yılının İlk Bebekleri

Kırıkkale'de 2013 yılının ilk bebekleri Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı.

01.01.2013 16:54

Kırıkkale'de 2013 yılının ilk bebekleri Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı.

Yılın ilk bebekleri Ahmet-İlkşan Albayrak çiftinden Zeynep Albayrak, daha sonra ise Serpil-Samet çiftinden Elif Su Ereli ve Büşra-Selim çiftinden Zeynep Gümüş 2013 yılına merhaba diyen bebekler oldu. Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz 2013 yılında dünyaya gelen bebekleri altınla ödüllendirdi.

Vali Kolat ve Belediye Başkanı Kormaz, gece yarısı Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne gelerek hastane başhekimi ve diğer görevlilerle görüştü. Daha sonra kadın doğum servisini ziyaret eden Vali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Kormaz burada bebeklerin anne ve babalarıyla bir süre sohbet sohbet etti.

Vali Kolat, "2013 yılının huzur, güven ve güzellikler içinde geçmesini diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Veli Korkmaz da, 2013 yılının ülkemize, insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunduğunu ifade etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de 2013 Yılının İlk Bebekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement