Kırıkkale'de Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerde 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerde 4 Kişi Yaralandı

Kırıkkale\'de Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerde 4 Kişi Yaralandı

Kırıkkale'de bir otomobilin sollama yapması sonucu karşı yönden gelen başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

16.06.2023 17:03

Kırıkkale'de sollama yapan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Kırıkkale merkez ilçeye bağlı Ahılı köy yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.D. idaresindeki 42 YD 995 plakalı otomobil, sürücüsünün önündeki aracı solladığı esnada H.A.'nın kullandığı 06 DEA 252 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında sürücüler ile A.T. (52) ve A.T. (53) yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 52 yaşındaki C.D.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada kullanılamaz hale gelen iki otomobilde çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerde 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement