Kırklareli'nde Bayramlaşma Programı Yoğun Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde Bayramlaşma Programı Yoğun Geçiyor

Kırklareli\'nde Bayramlaşma Programı Yoğun Geçiyor

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kırklareli Valiliği'nce düzenlenen Bayramlaşma Programı 07 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 11.30'da Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

11.08.2013 20:14

Vali Yaman, bayramlaşma programın katılan herkes ile tek tek bayramlaşarak, iyi bayramlar diledi.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen Bayramlaşma Programına; Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kıkrlareli Milletvekili Şenol Gürşan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Vali Yardımcısı Günay Öztürk, İl Jandarma Komutan Yarbay V. Bahattin Yazar, İl Emniyet Müdür V. Tayfun Oktay, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen Bayramlaşma Programının ardından Vali Mustafa Yaman ve beraberindekiler, Çocuk Yuvası - Kız Yetiştirme Yurdu ve Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştılar.

Vali Yaman ve beraberindeki heyet ile birlikte daha sonra, şehit J. Ast. Kıd. Çvş. Yıldırım Akbulut'un ailesini ziyaret ettiler.

Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı, Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi, Devlet Hastanesi ve Erkek Yetiştirme Yurdu ziyaret edilerek bayramlaşmalar yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde Bayramlaşma Programı Yoğun Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement