Kış Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Kış Hazırlıkları Başladı

Kış Hazırlıkları Başladı

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, "Kışla Mücadele" ekibiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

07.10.2013 15:42  Güncelleme: 15:41

Toplantıda, soğuk kış aylarında Esenler'de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınacak tedbirler konuşuldu.

Ekim ayının başında kendisini iyice hissettirmeye başlayan soğuk hava, yerel yönetimlerde kış mevsimini hatırlattı ve alınabilecek tedbirler şimdiden görüşülmeye başladı. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya da "Kışla Mücadele" ekibiyle bir toplantı gerçekleştirerek, kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınabilecek tedbirleri masaya yatırdı.

Esenler'i soğuk kış günlerinde yaşanabilecek her türlü olumsuzluk ve doğal afete karşı korumak ve gerekli tedbirleri almak amacıyla düzenlenen toplantıya; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İbrahim Şahin, Destek Hizmetleri Müdürü Nurettin Aksu, Fen İşleri Müdürü Nihat Karataş, Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Uzun, Zabıta Müdürü Celal Aksoy, İSKİ Su Kanalı Şefi Mehmet Göksu, Esenler Belediyesi Arama Kurtarma (ESKAT) Ekip Amiri Nihat Duman ile Esenler Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (ESTİM) Şefi Ercan Zengin katıldı.

Toplantıda, kış aylarında karşılaşılabilecek her türlü olumsuzluk ve yaşanabilecek doğal afete karşı mücadelede alınacak tedbirler konuşulurken, yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde de bulunuldu. Muhtemel kar yağışı öncesi tuz stoklarının hazır bulundurulmasının kararlaştırıldığı toplantıda, Esenler 3 bölgeye ayrılarak müdahale alanları da belirlendi. Toplantıda ayrıca Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi'nin (ESKAT) afetlere hazırlanması konusunda yapılacaklar konuşuldu ve tatbikat zamanları düzenlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kış Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement