Kitaplar Çoçukların Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Kitaplar Çoçukların Yüzünü Güldürdü

Kitaplar Çoçukların Yüzünü Güldürdü

Şarkın Gençliği Eğitim Kültür ve Spor Derneği" 5 farlı şehirden kütüphanesi yetersiz veya hiç olmayan 10 okul seçerek "Şarkın Çoçukları Okuyor" kitap kampanyası başlattı.

07.06.2014 08:40  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkın Gençliği Eğitim ve Spor Derneği'nin Başlatmış olduğu kitap kampanyasının Elazığdaki bugünkü dağıtım durağı Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu'ydu. Şarkın Gençliği Derneği Genel Başkanı Rabia Haroğlu , Dernek yönetimi ve 24 Kasım İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Murat Ünal'ında katıldığı kitap dağıtım organizasyonunda çoçukların yüzlerindeki gülümseme görmeye değerdi.

Dernek Başkanı Haroğlu yaptığı açıklamada ''Kitapsız yaşamanın kör sağır ,dilsiz yaşamak olduğuna inanan Şarkın Gençliği olarak kitaplara ulaşamayan ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere kitap ulaştırarak kitap okumayı aşılamayı amaçlıyorduk. Bunun için bu projemizi hazırladık. Kovancılar İsmet Paşa Ortaokulu ve Mehmet Mihri Akıncı Ortaokuluna 1300 e yakın kitap yardımı yaparak "Şarkın Çoçukları Okuyor" projemizi bitirdik. Yeni projelerimiz hazır önümüzdeki günlerde onlarıda siz değerli basın mensupları ve Elazığ halkımız ile paylaşacağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kitaplar Çoçukların Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement