Kızların Hayalinde Şeyma-Acun Çifti Gibi Bir Düğün Var - Son Dakika
Güncel

Kızların Hayalinde Şeyma-Acun Çifti Gibi Bir Düğün Var

Kızların Hayalinde Şeyma-Acun Çifti Gibi Bir Düğün Var

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 8 yıllık birlikteliğin sonunda evlendi. Bir peri masalını andıran, magazine damgasını vuran lüks düğün sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu.

20.09.2017 08:57  Güncelleme: 10:18

KizlarSoruyor da üyelerine "Şeyma - Acun düğünü bir peri masalı gibiydi, siz lüks bir düğün mü sade bir nikah mı tercih ederdiniz?" sorusunu yönlendirdi.

KIZLAR DÜĞÜN HAZIRLIKLARINI ÇOK ÖZEL BULUYOR!

Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor tarafından düzenlenen ankette "Hayatımdaki en özel an olacak, masraftan kaçınmayıp lüks bir düğün isterdim" seçeneği kızların ve erkeklerin toplam oylarının yüzde 54'ünü alarak en çok tercih edilen seçenek oldu.

Kızlar erkeklere göre, bu hazırlıklara ve düğününün özel olmasına daha çok önem veriyor. Toplam kız oylarının yüzde 57'si ile lüks bir düğün kızların hayali. Erkekler ise tam tersini düşünüyor. Toplam erkek oylarının yüzde 52'si ile "Düğünü gereksiz bir masraf olarak görüyorum, sade bir nikah yeterli." seçeneği erkeklerin tercihi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızların Hayalinde Şeyma-Acun Çifti Gibi Bir Düğün Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement