KO-MEK Hereke Yerel Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

KO-MEK Hereke Yerel Sergisi Açıldı

KO-MEK Hereke Yerel Sergisi Açıldı

Kursiyerlerin bir yıllık emekleri vatandaşların beğenisine sunuldu

18.05.2012 15:07

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yılsonu yerel sergi açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hereke KO-MEK kurs merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları birbirinden güzel eserlerden oluşan yerel sergi bölge halkının katılımıyla açıldı.

SERGİYE YOĞUN KATILIM

Hereke KO-MEK'in yerel sergi açılışına, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Özel Körfez İlköğretim Okulu Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler kursiyerler ve bölge halkı katıldı. Açılış öncesinde KO-MEK'in Bağlama Usta Öğreticisi Nimet Karagöl konuklara mini bir konser verdi.

YETENEKLERİNİ KO-MEK İLE KEŞFET

Açılışta konuşma yapan Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli, ''KO-MEK kursları, insanların yetenek ve becerilerini keşfederek güzel eserler ortaya çıkarmalarında yardımcı oluyor. Kocaeli halkı için bu kadar faydalı kurslar açtığı için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyorum'' dedi.

ÇAĞIMIZIN BÜTÜN BİLGİLERİ KO-MEK'TE

Hereke KO-MEK Kurs Merkezi yerel sergi açılışına katılan Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci ise eğitimin önemini vurgulayarak, "Çağımızda gerekli olan bütün bilgileri KO-MEK kurslarına katılarak öğrenebilirsiniz. Kendimizi KO-MEK gibi kurslarda geliştirerek topluma yararlı ve faydalı bireyler olmalıyız'' diye konuştu.

KÜLTÜRÜMÜZÜ KO-MEK İLE YAŞATIYORUZ

Açılışta konuşma yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım sözlerine "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yoğun programından dolayı bizlerle birlikte olamadı ama sizlere selam ve sevgilerini gönderdi" diyerek başladı. KO-MEK kurslarında kültür bağlarının güçlendiğine dikkat çeken Yıldırım, "KO-MEK kurslarında geçmişten geleceğe kültürümüzü yansıtan el emeği göz nuru eserler üretiliyor. Kurslarımıza katılarak kültürümüzü yaşatan tüm kursiyerlerimize teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.

MEMLEKETİMDE KO-MEK İSTİYORUM

Açılışta tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan Bilgisayarlı Muhasebe kursiyeri Levent Demirci, KO-MEK'in sanat, bilim, kültür ve insan ilişkilerinin birleşeni olduğunu ifade ederek, ''Benim için KO-MEK, Kocaeli'nin eğitim yuvası, hayallerimizin varış noktasıdır. Halk üniversitesi olan KO-MEK benim ikinci üniversitemdir'' dedi. Kursiyer Demirci KO-MEK'in örnek alınması gerektiğini belirterek, "Memleketim olan Kastamonu'ya dönünce ilk işim belediye başkanımıza KO-MEK ve faaliyetlerini anlatmak olacak. Bu üniversiteyi kuran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

AÇILIŞI HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİLER

Konuşmaların ardından Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, protokol ve kursiyerler hep birlikte kurdele keserek sergi açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK Hereke Yerel Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement