Koç, "Önseçime Hazırız" Dedi - Son Dakika
Güncel

Koç, "Önseçime Hazırız" Dedi

Koç, "Önseçime Hazırız" Dedi

Her mahalleden çok sayıda kişinin komisyonlar halinde ve üye listeleri üzerinden her üyeye bizzat ulaşarak yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı.

26.10.2013 15:49

CHP Kurucu Belediye Başkanı ve Çayırova belediye Başkan aday adayı Timur Koç, iddialı bir şekilde sürdürdüğü ön seçim çalışmalarını yürüten ekip ile seçime bir gün kala son bir kez buluşup çalışmaları gözden geçirirken, aynı çalışma sistemi ile yerel seçimleri alacaklarını söyledi.

Uzun süredir kendi adaylığı için çalışma yapan komisyonlara teşekkür eden Koç, " Çok sistemli ve seviyeli bir çalışma yürüttük. Hiç kimseyi kırmadık. Bu çalışmalar sadece Timur Koç'un aday olması çalışması değildi. Bu çalışmalar hem partimize ve üyelerimize bir hareketlilik kazandırdı hem de halkla daha çok buluşmamızı sağladı. Önümüzde girişeceğimiz büyük sınav için bir altyapı çalışması da oldu. Büyük bir ekip kurduk. İyi çalıştık. Verilerimiz elimizde Önseçimden çıkacağımıza inanıyorum. Bu ekiple, yeni katılan arkadaşlarımızla parti örgütümüz öncülüğünde büyük sınav için kolları sıvayacağız."dedi.

HERKESİ BULUŞTURACAĞIZ

Seçim sonrası bu çalışmalara katılan yada katılmayan, oy veren yada vermeyen ayrımı asla olmayacağını, tüm parti üyeleriyle tek vücut olacaklarını, hep birlikte AKP iktidarına son vermek için çalışmaları planlayıp hızlandıracaklarını ifade eden Koç, "bir kez daha ifade ediyoruz ki, bu seçimin galibi ve mağlubu olmayacak. Demokratik bir yarıştır. Sandıktan kim çıkarsa herkes onun etrafında kenetlenecek."şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç, 'Önseçime Hazırız' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement