Kocaeli'de Muhtarlara Ofisleri İlk Biz Yaptık - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Muhtarlara Ofisleri İlk Biz Yaptık

Kocaeli\'de Muhtarlara Ofisleri İlk Biz Yaptık

Koç: "muhtarlara hem mekan hem yönetimde söz"

26.02.2014 15:26

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, seçim çalışmaları için bürolar açan muhtar adaylarını ziyaret edip, hayır olsun dileğinde bulunup projeleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor.
Koç, İlçe Başkanı Rasim Meriç ve Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Yeni Mahalle Muhtar adayı Ali Karagöz, Özgürlük Mahallesi Muhtar Adayları Cevat Yılmaz ve Adayı Erdinç Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi ortamda geçen görüşmelerde Koç, muhtar adaylarına centilmence ve dostça bir yarış dilerken, hem kendileri tarafından hazırlanan Çayırova projeleri hem de muhtarlarla ilgili düşüncelerini aktarma imkanı buldu.

Koç, kalitesi yüksek, Çayırova'nın elli yıllık tarihine damgasını vuracak büyük projelerle geldiklerini, amaçlarının sadece Çayırova'ya rutin hizmet değil, ülkenin sayılı kentlerinden biri yapmak olduğunun altını çizdi. Koç, "Çayırova sağlığı, ulaşımı, sosyal yaşamı, konutu, caddeleri ile bir Avrupa kenti olacak. Bu projelerimiz bunun için. Herkesi bu projeleri tartışmaya davet ediyorum"dedi.

GEÇMİŞTE YAPTIK, ŞİMDİ DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Geçmişte, Kocaeli belediyeleri arasında muhtarlar için binalar yapmayı il defa kendilerinin yaptığını ifade eden Koç," şimdi daha görsel olarak daha güzel, donanım olarak daha kapsamlı binaları biz yapacağız. Ayrıca, muhtarları yönetime katacağız. Her projeyi önce muhtarlarla masaya masaya yatıracağız. Muhtarlar sadece ikamet veren kurum olmayacak"şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Muhtarlara Ofisleri İlk Biz Yaptık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement