Koçtaş'ın 2012 Deco Extra Kataloğu Çıktı - Son Dakika
Güncel

Koçtaş'ın 2012 Deco Extra Kataloğu Çıktı

Koçtaş\'ın 2012 Deco Extra Kataloğu Çıktı

Koçtaş, son dekorasyon trendlerini tüketiciye yansıtmak ve mağazadaki mobilyadan aydınlatma ürünlerine, yatak odası ve genç odası takımlarından tekstil ürünlerine kadar pek çok yeni ürün gruplarını tüketiciye tanıtmak amacıyla Deco Extra Kataloğu...

20.09.2012 15:11

Koçtaş, son dekorasyon trendlerini tüketiciye yansıtmak ve mağazadaki mobilyadan aydınlatma ürünlerine, yatak odası ve genç odası takımlarından tekstil ürünlerine kadar pek çok yeni ürün gruplarını tüketiciye tanıtmak amacıyla Deco Extra Kataloğu çıkardı.

Şirket açıklamasına göre, Deco Extra Kataloğu'nda Koçtaş mağazalarında satılan binlerce ürünün özellikleri, fiyat ve kullanım bilgisiyle birlikte tüketicinin beğenisine sunuldu.

Bu sonbaharda özellikle mobilya grubunda yer alan ürünlerini çeşitlendirmeye çalışan Koçtaş, özellikle yeni koltuk alternatifleri ve yatak odası takımları ile tüketiciye pek çok seçenek sunuyor.

Duvar kağıtlarında da tüketicilerine farklı desen, şekil ve renk alternatiflerine yer veren Koçtaş, tüketicilerine genç odaları ve yatak odalarında da pek çok renk ve model alternatifi sağlıyor. Yatak odası ürün gruplarında yeni, çok farklı renk ve modelde hem yetişkinlerin hem de gençlerin zevkine hitap eden 499 liradan başlayan fiyatlarla mobilyalar bulunuyor.

Koçtaş'ın Deco Extra Kataloğu'nda geniş yer ayırdığı gruplardan bir diğeri de aydınlatma grubu ürünleri. Şık bir tasarıma sahip bu ürünler, evler de enerji tasarrufu yapılmasını da sağlıyor.

Koçtaş Deco Extra Kataloğu'nda ana ürün grupları dışında farklı renk ve desende yastıklar ve minderler, perde alternatifleri, masa örtüleri ve duvar panoları ile tüketicilere dekorasyon konusunda fikir veriyor.

"QR" kod sistemi ile tüketiciler Koçtaş kataloğunu cep telefonlarına indirebiliyor ve ürünü satın alırken bu katalogdan faydalanabiliyor.

Koçtaş'ın geniş ürün gamından faydalanmak isteyen tüketiciler, 19 ildeki 36 mağazanın yanı sıra telefon ve yenilenen web sitesi üzerinden de alışveriş yapabiliyor.

"Siz seçin, biz getirelim" sloganı ile çalışan alternatif satış kanalları sayesinde seçilen ürünler Koçtaş garantisiyle eve kadar teslim edilebiliyor.

Koçtaş'tan yapılacak alışverişlerde tüm ürünlerde peşin fiyatına 12 taksit imkanı da sunuluyor.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Koçtaş'ın 2012 Deco Extra Kataloğu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement