Nevzat Durmuş 6 kurşunla yaşamını yitirdi
Köln'de yaşayan Nevzat Durmuş, bir bistronun önünde önceki gece 23.00 sıralarında sokak ortasında 6 kurşunla vurularak yaşamını yitirdi. Olayın katil zanlısı bistro sahibi İtalyanın cinayet şüphesiyle arandığı belirtildi.
ALMANYA'nın Köln kentindeki Kalk semtinde bulunan Johann-Mayer caddesi üzerindeki 'Deluxe' isimli bistronun önünde meydana gelen olayda 42 yaşındaki Afyonlu Nevzat Durmuş 6 kurşunla yaşamını yitirdi. Olayın katil zanlısı olduğu öne sürülen işyeri sahibi İtalyanın ise olay sonrası kaçtığı ve halen polis tarafından arandığı belirtildi. Olayın görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre gece 23.00 sıralarında çıkan kavganın ardından bistronun önünde meydana gelen olayda 6 kurşun yarası alan Durmuş ağır yarılı olarak yere yığıldı. Çevredekilerin polis ve ambulansa haber vermesi sonucu olaydan 15 dakika sonra gelen cankurtaran Durmuş'u yaralı olarak Merheim'daki bir hastaneye kaldırdı. Olayın duyulması sonucu Nevzat Durmuş'un yakınları hastaneye akın etti. Daha sonra Durmuş'un öldüğü bilgisi hastane önünde bekleyen yakınlarına verildi.
OTOPSİ SONRASI CENAZE TESLİM EDİLECEK
Şu an olayın soruşturulmasına devam edildiği ve Nevzat Durmuş'un cenazesine otopsi yapıldığı, otopsi sonucun ise önümüzdeki günlerde ise cenazenin ailesine teslim edileceği bilgisi verildi. Evli ve üç çocuk babası olan Nevzat Durmuş'un 6 yıl hapis yattıktan sonra yaklaşık 6 ay önce cezasını tamamlayıp hapishaneden çıktığı bilgisi verildi.
Son Dakika › Güncel › Köln'de Sokak Ortasında Cinayet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.