Komşuların Çayı Belediyeden - Son Dakika
Güncel

Komşuların Çayı Belediyeden

Komşuların Çayı Belediyeden

Bağcılar Belediyesi komşuluk ilişkilerini geliştirmeye yönelik farklı bir uygulama başlattı.

27.02.2013 15:20

Bağcılar Belediyesi komşuluk ilişkilerini geliştirmeye yönelik farklı bir uygulama başlattı. Şehirleşmenin komşuluk ilişkilerini olumsuz etkilemesinden hareketle hazırlanan proje kapsamında komşular çay toplantıları ile bir araya getiriliyor.

Bağcılar Belediyesi farklı bir uygulamayı hayata geçirerek komşuları bir araya getiriyor. Öğleden sonra bir vakitte düzenlenen program kapsamında aynı muhitte ikamet eden komşular bir araya getiriliyor. Şehirleşmenin beraberinde insanları da bir birlerinden kopardığına dikkat çeken Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Şehirleşmenin bu yönünü azaltmamız gerekiyor. Komşuluk ilişkilerini mutlaka artırmalıyız diye düşünerek, böyle bir uygulamaya gittik. Aynı çevrede ikamet eden hemşehrilerimizi belediye olarak çaya davet ediyor ve bir araya getiriyoruz" dedi.

İLK TOPLANTI ERTUĞRUL GAZİ PARKI'NDA YAPILDI

Toplantının ilki Bağcılar Belediyesi Ertuğrul Gazi Parkı'nda gerçekleştirildi. Uzman Psikolog Mehtap Kayaoğlu'nun da katılarak seminer verdiği program yoğun ilgi gördü. Katılımcılara aile içi iletişim hakkında seminer veren Kayaoğlu, ailelerin hem kendileri hem çocukları hem de çevreleriyle nasıl bir iletişim içerisinde olması gerektiğini anlattı. Programa Başkan Çağırıcı ve Kayaoğlu'nun yanı sıra çok sayıda kadın katıldı.

Toplantıların periyodik hale getirmek istediklerini ifade eden Başkan Çağırıcı, özellikle Bağcılarlı kadınların toplantılara katılmaları çağrısında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Komşuların Çayı Belediyeden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement