Konferansa Bigadiç'liler Büyük İlgi Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Konferansa Bigadiç'liler Büyük İlgi Gösterdi

Konferansa Bigadiç\'liler Büyük İlgi Gösterdi

Bigadiç Belediyesi "Namazla Diriliş" konulu konferans düzenledi.

28.08.2013 11:21

Bigadiç Belediyesi tarafından organize edilen "Namaz'la Diriliş" konferansı Hasan Pekdemir Parkı Anfi Tiyatroda gerçekleşti. Gazetesi Emrah Çakmak sunumuyla yapılan konferansa Televizyon Programcısı Yazar Dr. Senai Demirci katıldı.

Kürsüye gelen Yazar Dr. Senai Demirci, "Biz kendi varlığımızı hak ettik mi?. Rabbimiz bizi insan dışında bir canlı olarak da yaratabilirdi?." diyerek örnekleriyle konuyu anlattı. Namazın üzerinde hassasiyetle durulması gereken en önemli mesele olduğunu ifade ederek Kuran-ı Kerim'de namaz hakkında yer alan ayetlerden örnekler veren Yazar Dr. Senai Demirci, Yüce Allah (cc) İbrahim süresi 40. Ayette mealen "Rabbim! Beni ve neslimi dosdoğru namaz kılanlardan eyle. Rabbimiz! Duamı kabul buyur." Buyurmaktadır. Rabbimizin Kuran'da bunun gibi ayetlerle 70 kez emrederek en çok önem verdiği ibadet olan namaz, Peygamberimizin (s.a.v.) ifadesiyle, ahirette hesaba çekileceğimiz ilk amelimizdir dedi.

Programdan sonra Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Televizyon Programcısı Yazar Dr. Senai Demirci'ye teşekkür ederek halı ve çiçek verdi. Daha sonra Televizyon Programcısı Yazar Dr. Senai Demirci kitaplarını imzalayıp vatandaşlarla sohbet etti.

Bigadiç Belediyesi tarafından organize edilen "Namaz'la Diriliş" konferansına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Muslu, Demirel Şık, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Demir, Halk Eğitim Müdürü Turhan Demirtaş, okul müdürleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konferansa Bigadiç'liler Büyük İlgi Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement