Konservatuvar Öğrencileri Kulakların Pasını Sildi - Son Dakika
Güncel

Konservatuvar Öğrencileri Kulakların Pasını Sildi

Konservatuvar Öğrencileri Kulakların Pasını Sildi

Türk Sanat Müziği'nin en zor eserlerini başarı ile seslendiren öğrenciler izleyenlerden tam not aldı.

09.12.2013 15:17

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü öğrencileri, Türk Sanat Müziği Fasıl Konseri verdi. Türk Sanat Müziği'nin en zor eserlerini büyük bir başarı ile seslendiren öğrenciler, performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.

AYAKTA İZLEDİLER

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda gerçekleşen ücretsiz konsere Kocaelili Türk Sanat Müziği severler yoğun ilgi gösterdi. İlgi nedeniyle çok sayıda vatandaş konseri ayakta izledi.

HÜSEYNİ VE HÜZZAM ŞARKILAR

30 kişilik saz ve ses heyetinden oluşan öğrenci korosunu KBB Konservatuarı Türk Sanat Müziği Eğitmeni Uğur Özcan yönetti. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde öğrenciler hüseyni makamında eserler seslendirdi. Toplam 20 eserin seslendirildiği konserin ikinci bölümünde ise hüzzam makamındaki eserlere yer verildi.

DAKİKALARCA SÜREN ALKIŞ

Muhteşem fasıl akşamında izleyenler de seslendirilen eserlere eşlik etti. Öğrenciler seslendirdikleri eserlerle adeta kulakların pasını silerken, Kocaelililere soğuk kış gününde muhteşem bir fasıl akşamı yaşattı. İzleyenler de öğrencileri dakikalarca süren alkışlarıyla yüreklendirdi.

ÖZCAN'DAN SANATSEVERLERE TEŞEKKÜR

Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Koservatuvar Sorumlusu Tuğçe Ocaktar, koroyu yöneten Türk Sanat Müziği Eğitmeni Uğur Özcan'a teşekkür ederek çiçek verdi. Konserde emeği geçen ve başarılı bir performans sergileyen öğrencilerini kutlayan Türk Sanat Müziği Eğitmeni Uğur Özcan ise izleyenlere; "Bu soğuk kış gününde evlerinizden kalkıp, konserimizi izlemeye geldiniz, bizi yalnız bırakmadığınız" sözleriyle teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konservatuvar Öğrencileri Kulakların Pasını Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement