Konyaaltı Yaşlılar Kreşi Yapımında Sona - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konyaaltı Yaşlılar Kreşi Yapımında Sona

Konyaaltı Yaşlılar Kreşi Yapımında Sona
13.12.2016 14:07

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Yaşlılar Kreşi'nin tamamlanma aşamasına geldiğini ve bu yıl sonunda açmayı planladıklarını bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Yaşlılar Kreşi'nin tamamlanma aşamasına geldiğini ve bu yıl sonunda açmayı planladıklarını bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, yaptığı açıklamada, yaşlıların gündüz sosyal bir ortamda vakit geçirip akşamları ise evlerine geri dönmeleri prensibiyle yaşlılar kreşi projesini hayata geçirdiklerini belirtti.

Ailelerin gündüz saatlerinde yalnız bırakmak durumunda kaldıkları büyüklerini sosyal yaşama dahil etmek istediklerini dile getiren Böcek, "Yaşlı kimselerin gündüzleri güven içinde zaman geçirip sosyalleşebilecekleri yaşlılar kreşinin inşaat çalışmalarında sona geldik. Bu yıl sonunda hizmete açmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Böcek, yaşlılar kreşinde 200 kişilik konferans salonu, el sanatları atölyeleri, müzik, bilgisayar ve yabancı dil derslikleri, kütüphane ve ilk yardım odaları, çatı bahçesi ve çocuk oyun salonlarının bulunacağını kaydederek, projenin yaklaşık maliyetinin 5 milyon lira olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konyaaltı Yaşlılar Kreşi Yapımında Sona - Son Dakika


Advertisement