Köpek Yavrularını Biberonla Besliyor - Son Dakika
Güncel

Köpek Yavrularını Biberonla Besliyor

Köpek Yavrularını Biberonla Besliyor

Ortaca'da anneleri telef olan 6 köpek yavrusuna sahip çıkan HAYTAP İl temsilcisi Dağdelen, yavru köpekleri biberonla besliyor.

25.08.2014 15:44  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca ilçesinde anneleri telef olan 6 köpek yavrusuna sahip çıkan Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İl temsilcisi Türkan Dağdelen, yavru köpekleri biberonla besliyor.

Terzialiler Mahallesi'nde ölü bir köpek olduğu bilgisine ulaşan HAYTAP İl temsilcisi Türkan Dağdelen, söz konusu mahalleye gitti. Yavru köpeklerin telef olan annelerini emdiğini gören Dağdelen, "Golden Retriever" cinsi köpek yavrularını alarak barınağa getirdi, telef olan köpeği ise gömdü.

Köpeğin hasta olduğu için yavrularıyla sokağa terk edildiğini savunan Dağdelen, bir kaç gün önce öldüğünü tahmin ettiği köpeğin, yavrularına sahip çıktığını söyledi.

Herkesin gözü önünde yavruların ölen annelerini emdiğini anlatan Dağdelen, "Yavruların çığlığı belki bir kilometre ileriden duyuluyordu. Bu çevrede oturan ve yavruların çığlığına rağmen hayvana bir tas su vermeyen insanların utanması gerekiyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köpek Yavrularını Biberonla Besliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • VAYVAY: Ben isterimki bu yavrulari iyi ellere verirler. 0 0 Yanıtla

Advertisement