Kopenhag'daki Türk Kadın Cinayeti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kopenhag'daki Türk Kadın Cinayeti

Kopenhag\'daki Türk Kadın Cinayeti
11.07.2014 21:31

Öldürülen Sinem Demirhan'ın katil zanlısı olarak yakalanan ve mahkemede cinayeti itiraf eden eski eşi Harun Fener tutuklandı.

Danimarka'da bir çocuk annesi Sinem Demirhan'ı öldürdüğü gerekçesiyle yakalanan eski eşi Harun Fener, çıkarıldığı mahkemede cinayeti itiraf etti ve tutuklandı.

Hvidovre semtinde, dün sokak ortasında Sinem Demirhan'ı (28), silahla vurup kaçan eski eşi Harun Fener (33) olayın ardından polisin takibi sonucunda yakalanmıştı.

Glostrup Mahkemesi'ne çıkarılan ve savcı tarafından, tehdit, silah taşımak ve cinayetle suçlanan zanlının, 6 kurşunla cinayeti işlediğini ifade ettiği öğrenildi. Cinayeti kabul eden Harun Fener, tehdit suçlamasına ise itiraz etti.

Mahkeme, katil zanlısı eski eşin 4 haftalık tutukluluğuna karar verdi.

Öte yandan Sinem Demirhan'ın, 6 Temmuz'dan bu yana tehdit edildiği gerekçesiyle polise başvurduğu, polisin genç kadına alarm cihazı verdiği, ancak birinci derece koruma kararına gerek görmediği öğrenildi. - Danimarka

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kopenhag'daki Türk Kadın Cinayeti - Son Dakika


Advertisement