Körfez de 6 Bin Kişilik İftar - Son Dakika
Güncel

Körfez de 6 Bin Kişilik İftar

Körfez de 6 Bin Kişilik İftar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Tütünçiftlik Sahili'nde verdiği iftar yemeğinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

06.08.2011 14:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin '12 İlçede İftar Sofrası Ramazan Programı' sloganıyla düzenlediği etkinliklerin ikincisi Körfez ilçesinde gerçekleştirildi. Körfez Tütünçiftlik Sahilinde düzenlenen iftar programına büyük bir katılım oldu. Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı iftarda bazı vatandaşlar yoğunluktan dolayı yerlere serilen hasırlarda oruçlarını açtı

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez Başkanı Engin Koyun ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı iftar da vatandaşlara su, hurma, çorba, pilav, etli bezelye ve Kemalpaşa tatlısından oluşan iftar menüsü ikram edildi.

İFTAR ÖNCESİ KUR'AN ZİYAFETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar katılan vatandaşlar için bir dizi program düzenledi. İftara katılan yaklaşık 6 Bin kişi iftar öncesi Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya Birincisi Remzi Er'in okuduğu Kur'an ile Körfezlileri mest ederken ünlü sunucu, televizyon ve radyo program yapımcısı Sırrı Er de okunan Kur'an'ın mealini aktardı.

BERABER OLMAK GÜÇ VERİYOR

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Allah kabul etsin, afiyet olsun" diyerek başladığı konuşmasında gerçekleştirdikleri etkinliğin öneminden bahsetti. Başkan Karaosmanoğlu, "Allah'ın nimetlerini paylaşmak, beraber olmak inanıyorum ki hepimize ayrı bir güç veriyor" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ

Başkan Karaosmanoğlu, "12 ilçemizde de ayrı ayrı iftar programları yapacağız. Bu ikinci ilçe programımız. İnsanların bir araya gelmesi çok önemli. Ramazan ayının hikmeti de burada. Birlikte ve beraber olmak" şeklinde konuştu. Emeği geçenleri tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, katkılarından dolayı Kimse Yok Mu Derneği'ne de teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, son olarak "Ramazan'ımız mübarek olsun" dedi.Son olarak kürsüye çıkan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ,başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere iftarı düzenleyen ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfez de 6 Bin Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement