Körfez Girişine 'Hoş Geldiniz' Tabelası - Son Dakika
Güncel

Körfez Girişine 'Hoş Geldiniz' Tabelası

Körfez Girişine \'Hoş Geldiniz\' Tabelası

Marmaris Körfezi'ne denizden tek giriş olan İniceburnu Boğazı'na, törenle 'Marmaris'e hoş geldiniz.

13.03.2013 15:44

Marmaris Körfezi'ne denizden tek giriş olan İniceburnu Boğazı'na, törenle 'Marmaris'e hoş geldiniz. Hız sınırı 10 knot' yazılı tabela konuldu.

Marmaris Kaymakamlığı, belediyenin de desteğiyle turizm sezonu öncesinde ilçeye deniz yoluyla gelen yerli ve yabancı turistler için 'Marmaris'e hoş geldiniz. Hız sınırı 10 knot' yazılı, 5x3 metre ebatlarındaki İngilizce ve Türkçe olmak üzere iki dilde tabela hazırlattı. Fosforlu olduğu için geceleri de görülebilen, üzerinde kaymakamlık, belediye ve sahil güvenliğin logoları da bulunan tabelanın İniceburnu Boğazı yakınındaki Yıldız Adası'nda bulunan deniz feneri önündeki kayalıklara yerleştirilmesi için tören düzenlendi. Törene, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanı Albay Fatih Erhan katıldı.

Kaymakam Ali Galip Saral, turizm sezonu öncesi belediye ile koordineli şekilde çalışmalara hız verdiklerini anlattı. Kaymakam Saral, "Yazın binlerce Türk ve yabancı yat sahipleri Marmaris Körfezi'ne giriş yapıyor. İlçe körfezine denizden gelen misafirlerimizi yönlendirme amacıyla, gece de görünebilen fosforlu demir levha yaptırıldı. Belediye ile yapacağımız projeyle, Marmaris Körfezi'nde bulunan adaların isimlerini ve özelliklerini taşıyan levhalar da önümüzdeki günlerde asılacak" dedi. - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Körfez Girişine 'Hoş Geldiniz' Tabelası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement