CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, eşi ile birlikte evlere konuk olmaya ve projelerini sanatçı titizliği ile anlatmaya devam ediyor. Reşat hoca, her gittiği yerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıyor.
Atalar mahallesinde İl Başkan Yardımcısı Semra Başlak ile bir eve konuk olan Başar, Körfez için planladıklarını projeleri anlattıktan sonra, ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Körfez'in bir arka bahçe, mahalle ve idareten rutin hizmetler yapılan bir yer olarak görüldüğünü, yönetilenlerin masum ve mazlum bırakıldığını, yönetenlerin ise ne yaptıklarının çok farkında olmadığını söyledi.
KÖRFEZ KAYIP BİR KENT
Başar, "Körfez'in bugüne kadar ne hedefi, ne projesi ne de sahibi oldu. Ne isteyen, koparıp alan bir yönetimi ne de kentin hakkıdır diye hakkını veren oldu. Adına ilçe dendi, ama bunu söylemek için bin şahit lazım. Proje gerek görülmedi. Körfez'i insanlar deniz koyu olarak gördüler Çünkü, yitik bir kentiz. Yıllardır, el atmayanlar şimdi neyi ne zaman çözecek. Biz mükemmel bir kadro hazırladık. Listemize bakın. Kenti ayağa kaldıracak projeler hazırladık. İsteyen incelesin. Şimdi, halkın bir karar vermesi lazım. Kaybolmaya devam mı edeceğiz, bir dünya kenti olmak için yeter mi diyeceğiz"dedi.
Körfez'i yöneteceklerin önce samimi olmaları gerektiğine dikkat çeken Başar, samimiyeti ise Körfez'in sorunlarını çözmek, proje üretmek, halkı kandırmamak olarak tanımladı.
Son Dakika › Güncel › Körfez'i Kayıp Bir Kent Olarak Tanımladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.