Korkuteli'de Parklara Zarar Veriyorlar - Son Dakika
Güncel

Korkuteli'de Parklara Zarar Veriyorlar

Korkuteli\'de Parklara Zarar Veriyorlar

Korkuteli Belediyesi tarafından özellikle çocukların rahatı ve güveni için yapılan parklar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor.2010 yılında Korkuteli Belediye Meclisi tarafından ilçeye bağlı Kiremitli Mahallesi 385 -386 adalar...

18.04.2013 16:35

Korkuteli Belediyesi tarafından özellikle çocukların rahatı ve güveni için yapılan parklar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor.

2010 yılında Korkuteli Belediye Meclisi tarafından ilçeye bağlı Kiremitli Mahallesi 385 -386 adalar arasındaki çocuk bahçesine ilçeye emeği geçen eski siyasilerden Anavatan Partisi eski Başkanı merhum Ziya Küçükyörük adı verildi. Parkın tabelası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırıldı. Kişiler park içinde içki içerek şişelerini de masada bırakıp gitti.

Özellikle T.C. levhasını kıran kişiler, yine park içindeki çöp kutuları ile sandalyeleri kırdı.

Korkuteli halkının özellikle çocukların rahatı ve güvenliği için yapılan parklara verilen hasarlar vatandaşın tepki göstermesine neden oldu.

Yapılan ihbar üzerine Uzunoluk Mahallesinde bulunan parkta bir inceleme yaptıran Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Belediyemiz yaşanabilir bir Korkuteli için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocuklarımızın rahat ve güvenli bir şekilde oynamalarını sağlamak için iki yıl içerisinde birçok park yaptık. Yapılan parklara verilen zarar bizi üzmüştür. Yapılan parklar belediyenin değil Korkuteli'nindir. Bu tür çirkin davranışta bulunanları vatandaşlarımızın uyarması ve bizlere bildirmesini istiyoruz" dedi.

Özellikle babası Ziya Küçükyörük adını taşıyan parktaki levhayı parçalanmış halde gören Osman Küçükyörük, tepkisini dile getirerek kamu malına zarar verenlerin bulunmasını istedi. Gerekirse parklara güvenlik kamerasının takılmasını isteyen Küçükyörük, şöyle konuştu: "Bizde esnaf olarak gerekli maddi destek vererek parklara güvenlik kamerası takılsın. Babamın adını taşıyan bu parkta özellikle T.C. tabelası kırılmış bunun yanında oturaklar kırılmış ve çöp tenekeleri yerlerinden sökülmüş. Bunu yapanlar insan olamaz."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Korkuteli'de Parklara Zarar Veriyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement