Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi

Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi

Sancaktepe'de bir caddeyi çöp konteynırları ve tahta kasalarla kapatan gruba polis müdahale etti

01.01.2012 22:52

Atılan gaz bombalarından sokaktaki vatandaşlarda etkilenirken polis ile grup arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı.

Sarıgazi Demokrasi caddesinde saat 18.30 sıralarında toplanan bir grup yolları çöp konteyneri ve tahta kasalarla kapattı. Olay yerine kısa sürede gelen çevik kuvvet ekipleri gruba gaz bombası atarak müdahale etti.

Yüzlerini maskelerle kapatan grup çevik kuvvete taş atarak karşılık verdi. Çevik kuvvet yolları barikatlarla kapatan gruba gaz bombasının yanı sıra TOMA (Toplumsal Müdahale Aracı) ile tazyikli su sıkarak müdahalede bulundu. Ortalığın savaş alanına döndüğü olaylarda arbedenin arasında kalan bir gelin arabasının şoförü aracını apar topar caddeden uzaklaştırdı.

Atılan gaz bombalarından sokaktaki vatandaşlarda etkilenirken polis ile grup arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri ara sokaklara kaçan grubu yakalamak için zırhlı araçlarla uzun süre çalışma yaptı.Grubun tahta kasa ve çöp konteynerleriyle kapattığı caddeyi polis panzerleri açtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement