Kosova ile Sırbistan arasındaki Brnyak sınır geçidinde meydana gelen patlamada 2 Kosova Barış Gücü (KFOR) askeri yaralandı.
Kosova İçişleri Bakanı Bayram Recepi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah erken saatlerde Brnyak sınır geçidine 2 adet el bombası atıldığını, bombalardan birinin patladığını ifade etti. Patlama sonucu Kosova'da 2 KFOR askerinin yaralandığını belirten Recepi, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.
Bu arada, Sırbistan'ın resmi haber ajansı Tanjug'da yer alan haberde, patlamayan bombanın bir süre yolda kaldığını, daha sonra etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
Kosovska Mitrovica ile Ribariçe kentlerini bağlayan Brnyak sınır geçidi yakınında bu bölgede yaşayan Sırplar tarafından açılan alternatif yol, önceki gün KFOR askerlerince kapatılmıştı.
Muhabir: Zlatan Kapiç
Yayıncı: Ömer Çetres - PRİŞTİNE
Son Dakika › Güncel › Kosova ile Sırbistan Arasındaki Sınır Geçidinde Patlama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.