Köylerde Ulaşıma Kapalı Yol Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Köylerde Ulaşıma Kapalı Yol Kalmadı

Köylerde Ulaşıma Kapalı Yol Kalmadı

İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin yoğun çalışmalarının sonunda köylerde ulaşıma kapalı yol kalmadı.

11.01.2013 14:12

Geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren aralıksız süren kar yağışının kapattığı İnegöl İlçesi'nin köy yollarını da, İl Özel İdaresi'nin karla mücadele ekipleri yoğun çalışmalarıyla ulaşıma açtı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Başkan Vekili ve İnegöl İlçesi Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Murat Gültekin, yoğun kar yağışı dolayısıyla İnegöl İlçesinde ciddi miktarda köy yolunun kapandığını belirterek: "Ekiplerimizin 6 kamyon, 2 greyder, 1 kepçe, 1 bıçaklı kamyon ve 20 personelle yürüttüğü çalışmalar neticesinde, 55 köyümüzün tamamının yolları bugün itibariyle açıktır. Ayrıca köy içindeki çalışmalarımız devam etmektedir. Köylülerimizin köy içinde de hayvanlarını sulağa götürmeleri, yemlerini çekmelerini ve servislerle merkeze köy okullarımızın merkeze ulaşması için gerekli çalışmalar İl Özel İdaremizin ekipleri tarafından 24 saat nöbetleşe olarak devam ediyor." dedi.

Buzlu yollar konusunda da uyarılarda bulunan Gültekin: " Vatandaşlarımızdan yola çıkarken kar lastiklerini takmalarını, yola mecburi kalmadıkça servis araçlarıyla gidip gelmelerini, çeki halatlarını ve zincirlerini yanında bulundurmalarını önemle hassasiyetle rica ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yoğun kar yağışı dolayısıyla İnegöl İlçemizde ve bölgemizde de çok ciddi miktarda köy yolumuz kapanmıştır. 55 köyümüz yol çalışması neticesinde ekiplerimiz 6 kamyon, 2 greyder, 1 kepçe ve 20 personelle ve 1 bıçaklı kamyon ekibimizle 55 köyümüzün tamamının yolları bugün itibariyle açıktır. ayriyeten yine köy içindeki çalışmalarımız devam etmekte köylülerimizin köy içinde de hayvanlarını sulağa götürmeleri yemlerini çekmelerini ve servislerle merkeze köy okullarımızın merkeze ulaşması için gerekli çalışmalarımızı İl Özel İdaremizin ekipleri 24 saat nöbetleşe olarak devam ediyorlar. tabi bizim bu yaptıklarımız yeterli kalmıyor. vatandaşlarımızdan da kar lastiklerini takmalarını yola mecburi kalmadıkça servis araçlarıyla gidip gelmelerini çeki halatlarını ve zincirlerini yanında bulundurmalarını önemle hassasiyetle rica ediyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köylerde Ulaşıma Kapalı Yol Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement