Kozluk'ta AK Parti Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Kozluk'ta AK Parti Rüzgarı Esti

Kozluk\'ta AK Parti Rüzgarı Esti

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığından şölen havasında açılış yapıldı.

24.02.2014 09:43  Güncelleme: 09:50

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı'ndan şölen havasında açılış. Kozluk Aynalıkavak seçim ofisinin açılışı büyük bir coşku içinde yapıldı. Kozluk sakinlerinin akın ettiği programda AK Partili başkanlar yoğun ilgi gördü

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Kuruçeşme, Alikahya, Yenidoğan-Serdar Mahallelerinden sonra dördüncü irtibat bürosunu Kozluk Mahallesi'nde açtı. Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen açılış töreni adeta bir şölen havasında geçti. Kozluk Mahalle sakinlerinin ve partililerin akın ettiği açılış töreninde hava fişekler patlatıldı ve tören renkli görüntülere sahne oldu. coşkunun tavan yaptığı programda AK Partili başkanları bayram havasında karşıladı. 'İzmit tamam İnşallah, Yalancı Sefa', 'İzmit bizimdir bizim kalacak' sloganlarıyla yankılanan mahallede seçimlerden AK Parti'nin zaferle çıkacağı vurgulandı.

BÜYÜK BAŞKAN'A BESTE

Vatandaşların akın ettiği programa AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, İlçe SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, il, ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri katılım sağladı. Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mehteran bölüğü tarafından İbrahim Karaosmanoğlu için bestelenen parça katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

'YALAN ÜZERİNE SİYASET YAPIYORLAR'

CHP'den AK Parti'ye geçen 90 kişinin rozetlerinin takıldığı programın açılış konuşmasını yapan İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, konuşmasıyla alanda büyük coşkunun yaşanmasına neden oldu. önümüzdeki yerel seçimlerde koltuk sevdası peşinde olanlarla hizmet sevdası peşinde olanların seçimi olduğunu ifade eden Korkmaz, "Bu seçimde bir tarafta sizi seçimden seçime hatırlayanlar var diğer tarafta sizleri çok seven ve gecesini gündüzüne katarak çalışan bir belediye başkanınız var. Yalan üzerine siyaset yapanlar önümüzdeki yerel seçimlerde halkımızdan en güzel cevabı alacaktır" ifadelerini kullanarak CHP'ye atıfta bulundu.

'KOLTUK SEVDASI SİYASETİ'

Kozluk halkının her zaman destekçileri olduğunu söyleyen Korkmaz, "Kozluklu kardeşlerimiz her zaman bizimle oldu ve olmaya da devam edecek. Bizim meclis üyesi aday listemizde roman arkadaşlarımız var. CHP'nin aday listesinde bir tane roman kardeşimiz listeye konulmadı. Toplumda ayrımcılık yapan ana muhalefet partisi sadece koltuk sevdası üzerine siyaset yapıyor" şeklinde konuştu. Sonrasında söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, AK Parti hükümeti döneminde yapılan hizmetlere işaret ederek, "Kim ne derse desin, ülkemiz ve şehrimiz 10 yıl öncesinden çok daha iyi" açıklamalarında bulundu.

'SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL'

Göreve geldiklerinden bu yana çalışanların alın terlerini ihmal etmediklerini, vatandaşın hastalığında sağlığında yanında olduklarının vurgusunu yapan Doğan, "Dürüstçe, mertçe elimizden gelen hizmeti yapmaya çalıştık. Sizlere hep dürüst olduk, yalan söylemedik ve kuruşunuzu ziyan etmedik. Bizde insana kazanç, çıkar için değil sevgi için yaklaşılır. Biz bu görevlerde halkımızın derdine derman olmak istiyoruz. Yaptığımız hizmetlerle İzmitimiz turizmde bir yıldız gibi parlayacak. Bizler sizi seçimden seçime değil her zaman hatırlıyoruz. Biz sizleri hiç mahcup etmedik" ifadelerine yer verdi.

CHP'DEN 90 KİŞİ AK PARTİ'YE GEÇTİ

'30 Mart'ta da birlikteliğimiz sürecek' diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bizler roman kardeşlerimizle dertliyiz. Onların derdine ortağız. Çocuklarımızı nasıl okuturuz, onlara nasıl daha iyi bir gelecek sağlarız bunun mücadelesi içerisindeyiz. Her zaman sizin hizmetkarınız olmaktan onur duyuyoruz. Ölsek de beraber, kalsak da beraber. 'Beraber yürüyeceğiz bu yollarda' dediğimiz budur. Hep birlikte ufkumuzu açacağız" dedi. AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ise, CHP' ye göndermede bulunarak, "İzmit'te en yüksek oyu alacağız. Hiç kimse onlara inanmadan partimizin arkasında duracak" dedi. konuşmaların ardından temsili olarak CHP'den AK Parti'ye geçen 90 kişinin rozetleri takıldı ve açılış yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kozluk'ta AK Parti Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement