Küçük Başkan Koltuğu Devraldı - Son Dakika
Güncel

Küçük Başkan Koltuğu Devraldı

Küçük Başkan Koltuğu Devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 98. Yılında makamlar bir kez daha çocuklara teslim edildi.

20.04.2018 16:51  Güncelleme: 16:50

Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığı makamına TOKİ İlkokulu öğrencisi Zeynep Akgiş oturdu. Sembolik olarak koltuğunu Zeynep Akgiş'e teslim eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş küçük başkanın talimatlarını dinleyerek teker teker not aldı.

Kısa bir süreliğine Belediye Başkanı olan minik öğrenci Zeynep Akgiş birim müdürleriyle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. İlk isteği olarak kütüphanelerin daha da zenginleştirilmesini isteyen minik Zeynep, parke çalışmalarından sonra yollardaki toz ve inşaat kalıntılarının arındırılması isteğini belirtti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayramın ve ülkemizin kıymetini iyi bilmelerini ifade eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş "Öncelikle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Her zaman söylediğimiz gibi çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın çok çalışarak büyük işler başardığında ülke ve millet olarak her zaman bir adım önde olacağımız bilinciyle onların daha iyi bir ortamda yetişmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Çaydeğirmeni'nde büyük bir değişimin öncüsü olmak için yola çıktık ve bu yolda Çaydeğirmeni'nde yaşayan her kesimden insana hizmet ediyoruz. Çocuklarımız da en iyi hizmet vermek istediğimiz ve en yararlı projeleri hayata geçirmek istediğimiz kesimlerden biri. Onlara güzel bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha kutluyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük Başkan Koltuğu Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement