Kumlu, "20 Milyon Dolarlık Vize Başvurusu" İddalarını Yanıtladı - Son Dakika
Güncel

Kumlu, "20 Milyon Dolarlık Vize Başvurusu" İddalarını Yanıtladı

Kumlu, "20 Milyon Dolarlık Vize Başvurusu" İddalarını Yanıtladı

Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, 20 milyon dolarlık vize başvurusu iddialarını yanıtlayarak, "Şahsımın, kızımın, ya da ailemin, hatta sülalemden herhangi birinin hiç bir zaman 20 milyon dolarlık bir banka hesabı olmamıştır."

14.11.2012 14:16

Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, 20 milyon dolarlık vize başvurusu iddialarını yanıtlayarak, "Şahsımın, kızımın, ya da ailemin, hatta sülalemden herhangi birinin hiç bir zaman 20 milyon dolarlık bir banka hesabı olmamıştır. Kızım Sibel Kumlu, hayatının hiçbir döneminde ABD Büyükelçiliği'ne vize başvurusunda bulunmamıştır" dedi.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Mustafa Kumlu yaptığı yazılı açıklamada, kızı Sibel Kumlu ile ilgili "20 milyon dolarlık vize başvurusu" iddialarını yanıtladı. Bir gazetede, 12 Ekim 2012 tarihinde "Ünlü Sendikacının Kızının Banka Hesapları' başlığıyla bir haber yayımlandığına dikkat çeken Kumlu, söz konusu habere dayanarak, aynı gazetede 14 Kasım 2012 tarihinde de bir köşe yazısı yayımlandığını belirtti. Kumlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu köşe yazısında, söz konusu haber temel alınarak, "20 milyon dolarlık sendikacı kızı Kumlu'nun kızı mıdır?' sorusunu içeren bir başlık ve içerikle şahsımın ve kızımın ismi gündeme getirilmiştir. Tamamı ile duyumlara ve adeta dedikodulara dayalı ve gerçeği yansıtmayan bilgilerle gündeme getirilen konu ile şahsımın ve kızımın hiç bir ilgisi yoktur. Şahsımın, kızımın, ya da ailemin, hatta sülalemden herhangi birinin hiçbir zaman 20 milyon dolarlık bir banka hesabı olmamıştır. Şahsımın, kızımın, ailemin ya da sülalemin bütün mal varlığının satılıp nakde çevrilmesi halinde de böylesine büyük bir meblağa ulaşılabilmesi mümkün değildir. Ayrıca Kızım Sibel Kumlu, hayatının hiçbir döneminde ABD Büyükelçiliği'ne vize başvurusunda bulunmamıştır" denildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kumlu, '20 Milyon Dolarlık Vize Başvurusu' İddalarını Yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement