Viranşehir'de Kur'an Kursiyerleri İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de Kur'an Kursiyerleri İçin Tören Düzenlendi

Viranşehir\'de Kur\'an Kursiyerleri İçin Tören Düzenlendi

Şanlıurfa'nın Viranşehir Müftülüğü, yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik mezuniyet programı düzenledi.

25.08.2014 16:53  Güncelleme: 16:59

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Yeni Mahalle Kuba Camii'nde düzenlenen programa Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Müftüsü Abdrrakip Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ile öğrencilerin aileleri ve imamlar katıldı.

Yaz boyunca Kur'an-ı Kerim eğitimi alan öğrenciler için mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezuniyet törenin açılışında bir konuşma yağan İlçe Müftü Abdulrakip Arslan 2014 yaz Kur'an kurslarının Viranşehir'de çok bereketli geçtiği kaydetti. Kurslara büyük rağbet gösterildiğini ifade eden Arslan birçok öğrencinin Kuran-ı Kerim'i okumayı öğrendiğini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaz Kur'an kurslarını ülkenin 81 ilinde düzenlediğini belirten Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, şunları kaydetti: "Gel Bu Yaz Kur'an'ı Gönlüne Yaz' sloganıyla başlatılan yaz kursları Viranşehir'de başarılı geçti. Vatandaşlarımız bu yıl Kur'an kurslarına yoğun bir ilgi gösterdi. Eğitim için çocuklarımızı camide görmek bizleri mutlu ediyor. Yaz tatili yapan öğrenciler aynı zamanda Kuran-ı Kerim öğrenmiş oldu. Ben kurslara ilgi gösteren hemşerimize teşekkür ediyor, Kur'an kursu öğrencilerine de başarılar diliyorum. Ayrıca kurslarda vazifeli müftülük görevlilerine de gayretlerinden ötürü teşekkür ederim" dedi.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Viranşehir'de Kur'an Kursiyerleri İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement