Kurban Bayramı'nda Evden Uzaktayız - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'nda Evden Uzaktayız

Kurban Bayramı\'nda Evden Uzaktayız

Sabırsızlıkla beklenen 9 günlük Kurban Bayramı tatili yaklaşıyor.

10.09.2013 16:41

Tatilin uzun olması özellikle çalışan kesim tarafından fırsat olarak görüldü, rezervasyonlar arttı.

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, Kurban Bayramı için yurtiçi ve yurt dışında 3- 7 gece arasında değişen tur programları hazırladıklarını belirtti. Erkan sezonun son uzun tatili olması ve kredi kartlarına cazip ödeme koşullarının talebi artırdığını söyledi.

149 EURO'YA AVRUPA

Figen Erkan yurtdışı turlarının % 70'den fazlasının satıldığını belirtirken, özellikle yurtdışında rezervasyonların vize paniği yaşamak istemeyenler tarafından 2 ay öncesinden yapıldığını belirtti. Erkan, 149 euro'ya Yunanistan, 399 euro'ya Dubai'yi görme şansı sunduklarını söyledi. Figen Erkan 499- 600 euro arasında değişen Orta Avrupa (Budapeşte- Viyana- Prag) İtalya, İspanya, Benelux, Paris, Balkanlar turları dışında, fiyatı 899 – 1.799 arasında Fas, Güney Afrika, Uzakdoğu gibi destinasyonlar da çok ilgi görüyor dedi.

Cruise turları da uygun fiyat seçenekleriyle geçtiğimiz yıllara oranla talebinde artış görülen turlar. 3, 4 ve 7 gece seçenekleriyle 199- 419 euro arası fiyatlarla farklı limanlarda farklı ülkelerin kültürlerinin keşfedilebileceğini söyleyen Figen Erkan turların önemli bir kısmının satıldığını belirtti.

OTELLERDEN YILDIZLAR GEÇECEK

Figen Erkan, Ekim ayında Akdeniz ve Ege 'de  denize girilebiliyor olmasının yurtiçinde de talebi yüksek tuttuğunu belirtti. Jolly Tur olarak otellerde sanatçılı programlar hazırladıklarını ve bazı tesislerde erken rezervasyon imkanı sunduklarını belirten Figen Erkan, sanatçılı otellerde gecelik kişi başı fiyatların 150-400 tl.- arasında değiştiğini söyledi.

Sadece Jolly Tur misafirlerine özel Serdar Ortaç, Bülent Ersoy ve Selami Şahin'in sahne alacağı Antalya Vertia Luxury Resort'ta 16 Eylül'e kadar yapılan rezervasyonlarda % 25 erken rezervasyon indirimi uygulanacağını belirten Figen Erkan, Murat Dalkılıç'ın sahne alacağı Onyria Claros'ta ise % 30 indirim fırsatı sunduklarını söyledi.

KIBRIS'TA GECELİK 110- 799 TL ARASINDA

Ilıman iklimi, lüks otelleri, gece hayatı ve casinoları ile dört mevsim Türklerin gözdesi Kıbrıs da Kurban Bayramı'nda ünlü sanatçıları ağırlayacak. Muazzez Ersoy, Sibel Can, Gülben Ergen, Volkan Konak gibi isimlerin tatilcilerle bayramda Kıbrıs'ta buluşacağını söyleyen Figen Erkan, adada gecelik kişi başı fiyatların 110- 799 TL arasında değiştiğini belirtiyor.

170 TL'YE KÜLTÜR TURU

Figen Erkan, bayramda iş stresinden biraz uzaklaşıp yurt içinde geziye çıkmak ve Anadolu'nun tarihi ve doğal güzelliklerini görmek isteyenler için çok farklı seçeneklerde turlar sunduklarını söyledi. Kültür turlarının kolay ulaşılabilir fiyatlarıyla her dönem gözde olduğunu belirten Figen Erkan, uzun turlarda 4 ve 7 gece seçenekleriyle GAP, Karadeniz, Ege- Akdeniz kısa turlarda 2- 3 gece seçenekleriyle Assos- Ayvalık, Kuşadası- Çeşme- Pamukkale ve Kapadokya turlarının ilgi gördüğü söyledi. Kültür turlarında fiyatlar 170- 1200 TL arasında değişiyor.

YURT DIŞI

ORTA AVRUPA- 499 EURO

LONDRA-749 EURO

BALKANLAR- 649

TUNUS-429

YUNANİSTAN-149 EURO

GÜNEY AFRİKA- 1.799 EURO

FAS-899 EURO

UZAKDOĞU-949 EURO

DUBAİ-399 EURO

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'nda Evden Uzaktayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement