Kurtalan Köy Muhtarlarından, Vali Tutulmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kurtalan Köy Muhtarlarından, Vali Tutulmaz'a Ziyaret

Kurtalan Köy Muhtarlarından, Vali Tutulmaz\'a Ziyaret

Siirt'in Kurtalan İlçesine bağlı yaklaşık 50 köy muhtarı toplu halde Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti.

07.08.2014 09:21

Valilik toplantı salonunda köy muhtarı ile bir araya gelen Vali Tutulmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, köy muhtarlarına teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, İl Mahalli İdareler Müdürü Feridun Ertaş, Kurtalan İl genel Meclis Üyeleri Mahsum Ceylan ve Cüneyt Uyanık'ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Tutulmaz,"Muhtarlar olarak bir araya gelmeniz, dayanışma içerisinde olmanız güzel. Vatandaşlarımızın her zaman muhtarlardan beklentileri yüksek olmuştur. Bu nedenle yaptığınız iş önemli ve değerlidir. İl valisi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte uyum içinde çalışmanız, hizmet sunmada işlerin daha etkin ve hızlı olmasını sağlayacaktır. Vatandaşlarımıza hizmet sunarken herkese eşit davranın, eşit davrandığınızda sizlerin de değeri artar. Öncelikli sorunlarınızı İlçe Kaymakamlıklarına ve il genel meclis üyelerine aktarın, sorun çözülmez ise Valilik olarak devreye girer, bütçe imkânlarımız dâhilinde sorunları hep birlikte çözeriz. İl valiliği olarak, KÖYDES projeleri kapsamında köylerimizin yol, su ve kanalisazyon gibi birçok alt yapı sorunu çözülmeye çalışılmıştır."diye konuştu.

Köy Muhtarları Vali Tutulmaz' hayırlı olsun dileklerini ileterek, sorun ve çalışmalar hakkında bilgi sundular.

Vali Tutulmaz, Köy Muhtarlarının sorun ve taleplerinin giderilmesi konusunda bütçe imkânları dâhilinde ilçe kaymakamlıkları aracılığıyla destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurtalan Köy Muhtarlarından, Vali Tutulmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement