Kuşadası Körfezi Deprem Araştırma Seferi'nin ön sonuçları açıklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuşadası Körfezi Deprem Araştırma Seferi'nin ön sonuçları açıklandı

14.05.2022 16:36  Güncelleme: 17:18

Alsancak Limanı'na demirleyen Marmara gemisinden detaylar TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın konuşması İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliğinden Dr. Öğretim Üyesi Gülsen Uçarkuş'un konuşması Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr.

Alsancak Limanı'na demirleyen Marmara gemisinden detaylar

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın konuşması

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliğinden Dr. Öğretim Üyesi Gülsen Uçarkuş'un konuşması

Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derman Dondurur'un konuşması - TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal:

"Geçen yıl bölgedeki 1300 kilometrelik alan taranmıştı. Bunda da (2. seferde) 1000 kilometrelik alan tarandı. Daha hassas, çözünürlüğü yüksek şekilde o bölgenin bir şekilde röntgeni çekildi"

"Kuşadası odaklı depremlerde bir potansiyel var. Hangi zaman aralığında ve ne şiddette olacağı konusu eylül ayına kadar yapacağımız çalışmalarla netleşmiş olacak"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuşadası Körfezi Deprem Araştırma Seferi'nin ön sonuçları açıklandı - Son Dakika


Advertisement