Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçti - Son Dakika
Güncel

Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçti

Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçti

Bursa'da düzenlenen 51. Kütüphane Haftası, kentin tüm kütüphanelerinde düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı.

09.04.2015 11:06  Güncelleme: 11:07

Kitapseverler, kitap okumanın önemine dikkat çekebilmek için Heykel'de toplandı., Atatürk Anıtı önündeki merdivenlerde oturan kitapseverler sessizce kitap okuyarak, okumanın önemine dikkat çekti. Birçok sivil toplum kuruluşunun da destek verdiği etkinlikte, katılımcılar yanlarında getirdikleri kitapları okuyarak, kitap okumanın önemi konusunda toplumsal bilinçlenmenin sağlanmasına destek oldular. Türk Kütüphaneciler Derneği öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi de destek verdi.

Lala Şahin Paşa'da seminer

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi'nde de özel bir söyleşi gerçekleştirildi. Şair Mustafa Baki Efe, 'Güzel Bir Dünyada Yaşama Hakkı' konulu söyleşide Dr. Necla Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Dörtçelik'e kütüphane

Bursa'nın en büyük çocuk hastanesi olan Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne de koridor kütüphaneleri açıldı. 51. Kütüphane Haftası sebebiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne 3 koridora kütüphaneler yaptırıldı. Hastane Yöneticisi Uzman Doktor Erkan Yıldırım ve Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Arzu Kuzgun'un açılışını yaptığı kütüphanelere hastane personeli de kitap bağışında bulunarak katkı sağladı. Biri acil servise, diğerleri de poliklinik servislerine kurulan kütüphanelere çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement