Kuzen Cinayetinden Aranan Zanlı, Amcasını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kuzen Cinayetinden Aranan Zanlı, Amcasını Öldürdü

Kuzen Cinayetinden Aranan Zanlı, Amcasını Öldürdü

Dilovası ilçesinde geçen ay arazi anlaşmazlığı nedeniyle kuzenini öldürmekten aranan zanlı, karşılaştığı amcasını bıçaklayarak öldürdü.

04.08.2014 18:11  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası ilçesi Demirciler köyünde geçtiğimiz ay arazi anlaşmazlığı nedeniyle kuzenini öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, karşılaştığı amcasını da bıçakla öldürdükten sonra kaçtı.

AMCASINI DA ÖLDÜRDÜ

Demirciler köyünde yaşayan Güngör H. geçen ay arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı oğlu Hasan H'yi öldürdüğü iddiasıyla aranan yeğeni Lütfü H. ile karşılaştı.

Amca ile yeğen arasında yaşanan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Lütfü H, üzerinde taşıdığı bıçakla amcası Güngör H'yi öldürdü.

KAYIPLARA KARIŞTI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Güngör H'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından inceleme yapan jandarma ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

KUZENİNİ ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE ÖLDÜRMÜŞTÜ

Zanlının, geçen ay Dilovası'nda arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kuzeni Hasan H'yi öldürdüğü iddiasıyla arandığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuzen Cinayetinden Aranan Zanlı, Amcasını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • furkan: 1 AYDIR KUZENİNİ öldürmüş hala aynı semtte geziyor adam bide amcasını öldürüyor bu devlet amma iyi cinayet çözüyor ne güzel katilleri yakalıyor çok görev düşkünü çok 15 yaşında çocuk olsaydı çoktan müebbet giymişti. yazık bu kadar insan canı ucuz olamaz. amerika ne yapıyor adam suç mu işliyor bi takip bi kovalamaca sonra sıkıyor şerefsizin kafasına biliyor o bir suç makinesi insanlıktan çıkmış iyi yapıyor memleketini temizliyor. bizde devlet bırakıyor bir kaç kişi ölünce gelip yerdeki kan izlerini temizliyor insanoğlu hiç bir zaman böyle ucuz olmamıştır. 13 1 Yanıtla
    ASENA: POLİSLER COK MEŞGUL BU ARALAR KENDİ MESLEKTAŞLARINI TUTUKLAMAKLA UGRASIYOR ADAMLAR ÜÇBEŞ KİŞİ ÖLMÜŞ YADA KATİLLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ ÖNEMLİ DEĞİL KALAN SAGLAR BİZİMDİR DİYORLAR ŞİMDİ TELEKULAK CETESİ DAHA ÖNEMLİ ARKADAŞLAR. . . 0 0

Advertisement