Levent Kırca'dan Yeni Nesil Sanatçılara Veryansın! - Son Dakika
Güncel

Levent Kırca'dan Yeni Nesil Sanatçılara Veryansın!

Levent Kırca\'dan Yeni Nesil Sanatçılara Veryansın!

CNN TÜRK'te, Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu Aykırı Sorular'a konuk olan Levent Kırca, yeni nesil komedyenleri ve sanatçıları eleştirdi.

20.09.2012 11:31

Kırca, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer gibi komedyenlere kendisinin de güldüğünü ancak toplumsal konulara karşı tepkisiz kalmakla hata ettiklerini söyledi. Kırca; " Bugünkü gençlik Atatürk'ün 'Ey Türk Gençliği' dediği gençliktir. Bugün Türkiye'nin o gençliğe ihtiyacı vardır. Sadece gençlerden değil tüm sanatçı arkadaşlarımdan tavırlarını net biçimde koymalarını bekliyorum. Eğer bugün tavırlarını koymazlarsa ilerde bu şansı da bulamazlar" dedi.

Levent Kırca Başbakan'ın davetine neden gitmedi?

Kırca ayrıca, Başbakan'a karşı tepkili olduğunu anlattı.

Kürt açılımı konusunda sanatçılarla yapılan toplantıya, hükümet ile aynı görüşte olmadığı için gitmediğini söyleyen Levent Kırca, toplantıya katılan arkadaşlarının da pişman olduklarını söyledi. Başbakan'ın karizmasından etkilenmediğini de dile getiren Levent Kırca, niye temas kurmadığını da "Azarlanmak istemiyorum" diye açıkladı.

Levent Kırca'nın öpücüklü mahkeme macerası!

Usta komedyen Levent Kırca 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığı dava sürecinde yaşadıklarını komik üslubuyla anlattı.

Arkadaşına destek verdiği icra davasında karşı tarafın avukatıyla yaşadığı tartışma nedeniyle 2 yıl 2 ay ceza aldığını söyleyen Levent Kırca, olayın tüm sebebinin bir öpücük olduğunu söyledi. Avukat ile barışmak için öpüşmeyi teklif ettiğini söyleyen Levent Kırca, bunun hem karşı taraf hem de hakim tarafından yanlış anlaşıldığı için bu cezayı aldığını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Levent Kırca'dan Yeni Nesil Sanatçılara Veryansın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement