LG Hom-Bot Square, Sahnenin Tozunu Attırdı - Son Dakika
Güncel

LG Hom-Bot Square, Sahnenin Tozunu Attırdı

LG Hom-Bot Square, Sahnenin Tozunu Attırdı

LG Electronics'in 2014 TV Lansmanında LG Hom Bot Square elektrik süpürgesi de inanılmaz dans şovuyla izleyenleri büyüledi.

24.04.2014 13:45

LG Electronics'in 2014 yılına yönelik stratejilerini açıkladığı ve yeni CURVED OLED ULTRA HD TV ürün serisini tanıttığı Four Seasons Hotel'deki basın toplantısı, Hom Bot Square'lerin inanılmaz dans şovu ile renklendi. Lansman sonrası gerçekleşen gösteri, davetlilerin büyük ilgisini çekti. Hiç beklenmedik bir anda sahneye çıkan 10 LG Hom Bot Square süpürge, eğlenceli dans şovuyla adeta sahnenin tozunu attırdı.

Akıllı teknolojiler hayatı kolaylaştırıyor

Hom-Bot Square, diğer robot süpürgelerden farklı olarak kare biçiminde tasarıma ve daha uzun, geliştirilmiş fırçalara sahip. Böylece en zor köşelerden bile toz kolay şekilde temizleniyor. Ayrıca Sensitive Dual Eye 2.0 kamera sensörleri odanın zeminini tarıyor, görüntüyü hafızasına kaydediyor. Sonrasında uygun bir harita çıkararak süpürme işlemini buna göre yapıyor. Süpürgenin üzerinde bulunan ultrasonik ve kızılötesi sensörler, oda içindeki engellerin algılanmasını sağlıyor. Ayrıca Turbo modu sayesinde halı ve kirli yüzeylerde normal temizlik moduna göre %50 daha güçlü temizlik sağlıyor.

LG Hom-Bot Square'in tavsiye edilen perakende fiyatı 2.999 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LG Hom-Bot Square, Sahnenin Tozunu Attırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement