Fransız Liberation Gazetesi Baş Sayfadan Tek Haber Verdi - Son Dakika
Güncel

Fransız Liberation Gazetesi Baş Sayfadan Tek Haber Verdi

Fransız Liberation Gazetesi Baş Sayfadan Tek Haber Verdi

Fransız Liberation gazetesi bugünkü sayısında baş sayfasını sadece gazeteye dün düzenlenen silahlı saldırıya ayırdı.

19.11.2013 10:54  Güncelleme: 10:59

Fransız Liberation gazetesi bugünkü sayısında baş sayfasını sadece gazeteye dün düzenlenen silahlı saldırıya ayırdı.

Liberation gazetesinin bugün ilk sayfasında "Tüfeğini çıkardı ve iki el ateş etti" başlığı yer aldı.

İlk dört sayfayı saldırıya ayıran gazete, olayda ağır yaralanan 23 yaşındaki yardımcı fotomuhabirine ilişkin detayları da aktardı.

Haberde ismi saklı tutulan yaralının dün sabah bir fotoğraf çekimi için malzemeleri asansöre taşırken saldırıya uğradığı ve göğsünden vurulduğu belirtildi.

Gazete, genç adamın Paris'e Toulon'dan bir yıl önce geldiğini ve işe asistan olarak başladığını yazdı. Konuyla ilgili haberde daha önce onu tanıyan ve onunla çalışanların da görüşleri verildi.

Fransız Liberation gazetesinin haber merkezine dün sabah giren bir silahlı saldırgan, iki el ateş etmiş ve olay yerinde bulunan asistan fotomuhabiri ağır yaralanmıştı. Saldırının ardından öğle saatlerinde ise Defense bölgesinde bulunan Fransız bankası Societe Generale önünde birkaç el ateş edilmişti. İki olayın sorumlusunun aynı kişi olduğu belirtilirken, saldırganın en son görüldüğü Champs-Elysee caddesinde geniş güvenlik önlemleri alınmıştı.

Polis, gazete ve bankaya  saldıran, ayrıca cuma günü Fransız televizyon kanalı BFMTV'ye girerek çalışanları tehdit eden, 35-45 yaşlarındaki saldırganı arıyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fransız Liberation Gazetesi Baş Sayfadan Tek Haber Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement