LÖSEV Karasu'da - Son Dakika
Güncel

LÖSEV Karasu'da

LÖSEV Karasu\'da

Sakarya'da ki Lösemili Çocuklar ve Aileleri Karasu Belediye Başkanı Mehmet İSPİROĞLU'nun Onur konuklarıydı.

02.09.2013 11:56  Güncelleme: 10:20

Lösemili Çocuklar Aile İl Temsilcisi Mithat YALDIZ'ın yardımlarıyla bir araya gelen Sakarya'da ki Lösemili Çocuklar Karasu Belediye Başkanı SN. Mehmet İSPİROĞLU'nun konukları oldular. Çocuklara çeşitli eğlencelerin yanında Karasu Belediyesinin Halk Oyunları gösterileri de sunuldu. Daha sonra hep birlikte yemekler yenildi, şarkılar söylendi, oyunlar oynandı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İSPİROĞLU'da çocuklarla güldü onlarla birlikte eğlendi.

Başkan Mehmet İSPİROĞLU yaptığı açıklamada; Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların sağlıklı bir şekilde yetişmeleri için elimizden gelen herşeyi yapmak zorundayız. Lösemili çocuklarımız ise bizim çok önem verdiğimiz bir konu. Karasu Belediyesi olarak bu çocuklarımıza her durumda ve her zaman yardım etmeye hazırız. Bu tür organizasyonlar çocuklarımızın motivasyonunu arttırır ve ailelerimize manevi destek vermiş oluruz dedi.

Başkan İSPİROĞLU ayrıca Sakarya Maden Deresi arasındaki otobüs gidiş - gelişini organize eden Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sn. Davut YÜCE'ye, Ulaşım Dairesi Başkanı Sn. İsmail YOLCU'ya, Sakarya Lösemili Çocuklar Aile Temsilcisi Sn. Mithat YALDIZ'a ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeki TOÇOĞLU'na Teşekkür ediyorum dedi.

Organizasyona Katılan Çocuklar; İbrahim İMAMOĞLU, Bedirhan ARSLAN, İlayda ÖZTAŞ, Melike Sena YALDIZ, Ahmet Beren KÜRT, Adem BERCE, Erkan ÖZTÜRK, Eda ÖZTÜRK, İmran Emriye ŞİMŞİR ve Önder ERİŞİR

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LÖSEV Karasu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement