Lüks Cip Servis Minibüsüne Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Lüks Cip Servis Minibüsüne Çarptı: 6 Yaralı

Lüks Cip Servis Minibüsüne Çarptı: 6 Yaralı

Kadıköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen lüks cip, yolcu indirmek için durağa yanaşan servis minibüsüne arkadan çarptı.

25.07.2013 14:16

Kadıköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen lüks cip, yolcu indirmek için durağa yanaşan servis minibüsüne arkadan çarptı. Kazada 6 kişi yaralanırken, yaralılardan bazıları yerde yatarak ambulansı bekledi.

Edinilen bilgiye göre kaza, D-100 karayolu Bostancı istikameti Acıbadem mevkiinde meydana geldi. Fatih Özkentli'nin kullandığı 34 GS 5115 plakalı lüks cip, önünde seyreden ve yolcu indirmek için yavaşlayan Nizamettin Kargın'ın kullandığı servis minibüsüne arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta büyük hasar oluşurken, 4'ü servis minibüsünde, 2'si cipte olmak üzere 6 kişi yaralandı. Cipin içindeki yaralılar Aynur Çelik ve Duygu Arslan, çevreden yardıma gelen vatandaşların da yardımıyla cipin içinden çıkarıldıktan sonra yol kenarına yatırıldı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın etkisiyle şok geçiren iki genç kız, ambulans gelene kadar vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Servis aracında bulunan bir yolcu, "Biz durağa yanaşmak için yavaşladığımız sırada arkadan gelen cip bize çarptı. Ne olduğunu anlayamadık. Servis minibüsünün arka tarafında oturan 4 kişi yaralandı" diye konuştu.

Servis aracının sürücüsü Nizamettin Kargın ise, "Biz yolcu indirmek için durağa yanaşırken cip arkadan büyük bir süratle bize çarptı. Cipin içindeki 2 kişiyle minibüste bulunan 4 kişi yaralandı" dedi.

Sürücülerin ifadesini alan polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lüks Cip Servis Minibüsüne Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement