Lüleburgaz'da köpeğin tedavi edilmediği iddiasına soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Lüleburgaz'da köpeğin tedavi edilmediği iddiasına soruşturma

Lüleburgaz\'da köpeğin tedavi edilmediği iddiasına soruşturma
27.04.2020 14:52  Güncelleme: 15:24

Lüleburgaz Belediyesi, geçici hayvan barınağında bir köpeğin bakımlarının yapılmadığına ilişkin iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Lüleburgaz Belediyesi, geçici hayvan barınağında bir köpeğin bakımlarının yapılmadığına ilişkin iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bazı hayvanseverlerin sosyal medya hesaplarından "yasaklı ırk olduğu için tedavi edilmeyip ölüme terk ediliyor" başlığı paylaşımları üzerine barınakta inceleme yapıldığı belirtildi.

"Arjantin Dogo" cinsi köpeğin tedavisi veteriner hekimlerin gözetiminde özel bir klinikte devam edildiği aktarılan açıklamada, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lüleburgaz'da köpeğin tedavi edilmediği iddiasına soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement